Loredana Groza, imagine indecentă pe internet. A arătat tot, fără pic de jenă

Loredana Groza, imagine indecentă pe internet. A arătat tot, fără pic de jenă
Loredana Groza imagine indecenta pe internet. S-a fotografiat fara niciun pic de jena

Loredana Groza este excentrică, iar în ultimul an a trecut prin schimbări enorme. Vedeta a devenit lipsită de inhibiții și a decis că este momentul în care să își trăiască viața la maximum.

Loredana Groza, imagine indecentă pe internet

Așa că o ține numai în vacanțe și petreceri, iar fanii de pe Instagram îi urmăresc cu atenție activitatea. Vedeta a lansat recent o piesă controversată alături de mai mulți maneliști, motiv pentru care a intrat și mai mult în atenția publicului.

Acum, Loredana Groza șochează din nou. Totul a pornit de la un story pe Instagram, pe care vedeta l-a încărcat. Pe video se poate vedea o secundă în care vedeta se chinuie să deschidă o sticlă de șampanie, însă tricoul i-a dat de furcă, pentru că s-a ridicat și i-a lăsat la vedere un sân.

Îmbrăcată cu un tricou scurt și o pereche de pantaloni lejeri și largi, Loredana Groza zâmbește până la urechi și se chinuie să desfacă o sticlă de șampanie. A reușit până la urmă și a turnat în pahare, însă spuma a dat pe afară, iar vedeta s-a repezit să o bea, ca să nu curgă pe masă.

Loredana Groza, criticată după piesa cu mai mulți maneliști

Loredana Groza s-a trezit cu un val de păreri și critici după ce a scos o melodie cu Vali Vijelie și mai mulți maneliști. Nici videoclipul nu a rămas fără reacții în mediul online. Au existat multe voci care au criticat alăturarea vedetei cu maneliști celebri din România.

Cântăreața a vorbit despre valul de ură pe care l-a primit odată cu lansarea piesei, spunând că este un moment istoric în muzica românească.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească şi pentru mine, de ce nu. (…) Mă simt blagoslovită. Şi această dragoste şi susţinere pe mine mă hrăneşte cel mai mult şi îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită

Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta.

În plus, vedeta spune că melodia nu este o manea, ci este un nou gen de muzică. Ea a vrut să vină cu o schimbare și a mai dezvăluit că în videoclipul piesei nu era planificat să apară toți cântăreții, ci doar Florin Salm.

„Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare.

Ei n-au ştiut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care ştia, ceilalţi n-au ştiut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt nişte gentlemani, nişte oameni dichisiţi care au venit aranjaţi. Aşa sunt toţi lăutarii, care sunt priviţi de multă lume că şi cum sunt veniţi dintr-o subcultură”, a declarat Loredana Groza la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI