Loredana Groza, ipostaze halucinante când făcea sport. Cum s-a filmat acum

Loredana Groza, ipostaze halucinante când făcea sport. Cum s-a filmat acum
Loredana Groza, apariție halucinantă pe rețelele de socializare

Loredana Groza șochează cu noile filmări de pe instagram. Cunoscutul jurat de la „X Factor” a fost surprins în ipostaze incendiare în timp ce făcea sport. Cum s-a lăsat filmată iubita cântăreață? Mulți dintre fani cred că exagerează.

Loredana Groza, apariție halucinantă pe rețelele de socializare

Loredana Groza a încins din nou internetul! Cunoscuta cântăreață în vârstă de 50 de ani face ce face și dă tuturor lumea peste cap. Aceasta s-a filmat în timp ce făcea sport, dar nu oricum. Se știe că posturile în care este surprinsă în ultima vreme sau în care se descoperă de una singură sunt extrem de sexy.

Mare le-a fost mirarea unor internauți care au văzut-o recent într-un video în cele mai provocatoare poziții. Blodina face multe sacrificii pentru a se menține în formă, mai cu seamă că respectă stric programul de la sala de forță și regulile de bază ale unei alimentații echilibrate.

Lore a fost deliciul privitorilor din mediul online. Unii au criticat-o ca de fiecare dată pentru pozițiile care dezvăluie prea multe, mai ales fiind considerate indecente, dar alții au complimentat-o și au încurajat-o să facă ce o face să se simtă bine.

Cunoscuta cântăreață a devenit de o bună vreme una din cele mai criticate vedete de la noi pentru faptul că ar fi apelat mult prea des la medicii esteticieni. Cu toate astea, solista susține că se simte bine în pielea ei și că nu a apelat niciodată la bisturiu pentru felul în care arată.

Fostul jurat de la „Vocea României” și-a menținut ideea cum că o dietă echilibrată și o viață activă te aduce în punctul în care să tai câțiva ani din buletin. Desigur că vedeta nu a militat niciodată împotriva intervențiilor de ordin estetic, fiind de părere că toată lumea care dorește într-adevăr o schimbare o poate face.

„Am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare”

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal.

Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația feminis.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI