Dezvăluiri neștiute din culisele clipului ”Fericire”de Loredana Groza. Ce i-au făcut maneliștii vedetei, chiar la filmări EXCLUSIV

Dezvăluiri neștiute din culisele clipului ”Fericire”de Loredana Groza. Ce i-au făcut maneliștii vedetei, chiar la filmări EXCLUSIV
Dezvăluiri neștiute din culisele clipului ”Fericire”de Loredana Groza

Dezvăluiri neștiute din culisele clipului ”Fericire”de Loredana Groza. Am aflat ce probleme majore au existat, de fapt, la filmările cu celebrul regizor al vedetelor, Alex Ceaușu. “Al tău bună dimineaţa/ Îmi înseninează viaţa / Tu ești forţa şi dulceaţa inimii!” este refrenul piesei ”Fericire” a Loredanei Groza, realizată în colaborare cu cele mai grele nume din lumea manelelor și difuzată deja obsesiv de toate posturile muzicale. Alex Ceaușu, regizorul proiectului muzical de top, ne-a oferit detalii din culise, unele chiar amuzante,  în exclusivitate pentru Impact.ro: ”Vali Vijelie venise la filmări îmbrăcat ca un ginerică!”

Dezvăluiri neștiute din culisele clipului ”Fericire”de Loredana Groza

Alex Ceauşu a lucrat la acest proiect muzical cu nume valoroase din lumea manelelor: Costi Baboiaş, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. Li s-au alăturat Florin Salam, Jador şi Culiță Sterp și, evident, Loredana Groza, contestată mai apoi de lumea muzicală pentru această colaborare.

Alex Ceauşu ne-a oferit detalii inedite, de la filmări:

“Am stabilit anumite detalii cu Costi Ioniţă, ideea a plecat de la el. În cel de-al doilea videoclip, soliștilor li s-a cerut să vină îmbrăcaţi în alb. Fuseseră anunţaţi în mod expres despre asta. Li s-au cerut sacouri albe, cămăşi albe, pantaloni albi. Nişte îngeri!”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, regizorul clipului video.

Ce i-au făcut maneliștii vedetei, chiar la filmări

Numai că doar câțiva dintre maneliști au respectat codul vestimentar:

“M-am luat cu mâinile de păr când i-am văzut cum au venit îmbrăcați! Ce să mai, nu puteam rata ora de filmare stabilită deja, aşa că am rezolvat cum m-am priceput mai bine. Mi-am sunat un prieten, un designer, căruia i-am cerut ajutorul. Pe acela l-a pufnit râsul şi mi-a făcut rost de vreo trei sacouri cu revere negre. Toate mărime mare, XXL. Mă și mir că le-a găsit într-un timp atât de scurt!”, mai spune Alex Ceaușu pentru Impact.ro.

”Vali Vijelie a venit ca un ginerică de la nuntă!”

“Cei care au încălcat regulile stabilite pot fi cu uşurinţă descoperiţi dacă priviţi cu atenţie clipul. Fiindcă sacourile cu revere negre ies în evidenţă. Nici nu se putea altfel. Am mai încercat să-l pun pe unul să-l ţină pe umeri pe altul, să se joace cu el, dar tot nu poţi face minuni. Aşa că nici nu vreau să le mai spun numele. În schimb voi spune doar atât: jos pălăria pentru Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova, care au venit ca ginerică de la nuntă”, ni s-a mai confesat Alex Ceaușu.

Loredana Groza: ”Nu este nici raggaeton, nici manea”

Loredana Groza a lansat piesa ”Fericire”, împreună cu cei 10 maneliști de top, pe 22 aprilie. Săptămâna trecută, melodia urcase pe locul 8 mondial:

”E un nou gen, de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, a menționat Loredana Groza despre acestă piesă, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI