12 dec. 2020 | 14:15

Loredana Groza, gest de apreciat în trafic. Ce a făcut doar pentru a nu încălca legea

Monden
Loredana Groza, gest de apreciat în trafic. Ce a făcut doar pentru a nu încălca legea
Cum a fost surprinsă Loredana Groza în trafic. Gestul ei e de apreciat!

Într-o Românie în care şoferii nu dau doi bani pe ceilalţi conducători auto sau pietoni, Loredana Groza a fost surprinsă făcând un gest de apreciat în trafic. Iată ce a făcut jurata de la X Factor doar pentru a nu încălca legea.

Ce a făcut Loredana Groza pentru a nu încurca traficul

Indiferent că eşti şofer sau pieton, cu siguranţă ai observat că cei mai mulţi dintre conducătorii auto nu respectă mai nimic din ce scrie în Codul Rutier. Fie că e vorba despre semnalizare, despre acordat de prioritate, parcatul în locuri interzise, aceştia nu fac altceva decât să îi încurce pe ceilalţi. Nu este şi cazul juratei de la X Factor. De curând, Loredana Groza a fost surprinsă, de paparazii SpyNews.ro, făcând un gest de apreciat în trafic.

Este total neaşteptat ce a făcut vedeta pentru a nu încălca legea. Indrăgita cântăreaţă şi-a dedicat o zi întreagă prietenei sale, care a dorit să meargă, spre seară, şi la mall pentru a face nişte cumpărături rapide. Şi cum Lore a ratat, din neatenţie, o intrare în cadrul parcării subterane a magazinului, aceasta a preferat să parcheze pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi, dar să nu părăsească autoturismul.

Se pare că artista nu a găsit niciun alt loc liber la exterior şi a preferat să rămână în maşină pentru a o putea muta în cazul în care cineva ar fi avut nevoie să parcheze acolo. Desigur, ar fi putut profita de faima sa şi să o lase oriunde, indiferent că nu respectă legea, însă e clar că Loredana Groza are un simţ civic aparte.

Loredana Groza, apariţie uimitoare pe scena X Factor

În ediţia de vineri a show-ului de pe Antena 1, Loredana Groza a întors privirile tuturor celor din platoul X Factor. Îmbrăcată cu o rochie de gală cu un decolteu mai mult decât generos, jurata în vârstă de 50 de ani l-a surprins chiar şi pe Ştefan Bănică Jr.

”Am simțit nevoia să îi învăț un secret care îi va ajuta toată viața, să îi disciplineze, să îi focuseze. Să îi ajute să își depășească stările de anxietate, de emoții, să le distrag puțin mintea de la concurs, de la această nebunie în care trăiesc deja de atâta timp. Aveau nevoie de o relaxare!”, a spus jurata X Factor în ediția de vineri.

Duelurile au fost grele iar concurenţii au trebuit să îi impresioneze pe juraţi pentru a obţine un loc în râvnita finală care va avea loc pe 18 decembrie. Pentru Lore decizia a fost una complicată, însă artista a ales să meargă mai departe cu Adrian Petrache.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro