Loredana Groza, dans la bară. Toți fanii au rămas mască după ce au văzut imaginile

Loredana Groza, dans la bară. Toți fanii au rămas mască după ce au văzut imaginile
Loredana Groza, dans la bară.

Loredana Groza continuă să-și uimească fanii pe rețelele de socializare cu aparițiile sale ieșite din tipare. De această dată, artista a publicat un videoclip în care apare dansând la bară, iar fanii au rămas mască când au văzut imaginile desprinse parcă din filmele pentru adulți.

Loredana Groza, dans la bară

Loredana Groza are 51 de ani și șochează cu o nouă apariție pe internet. Aceasta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un videoclip în care dansează provocator la bară, demonstrând că are talent și că pentru ea vârsta nu contează prea mult în a face ceea ce-și dorește.

Artista are o formă de invidiat, iar mișcările ei nu au trecut neobservate de către domni, mai ales. Dar nu este prima dată când artista își arată talentul de a dansa la bară. Anul trecut, ea filma un videoclip în care apărea în ipostaze asemănătoare, însă reprezentanții platformei YouTube au șters imaginile provocatoare, așa că piesa „Sex pe canapea” nu a apucat să facă prea multe vizualizări. După această acestei decizie, Loredana Groza se declara extrem de dezamăgită.

„Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor”, spunea atunci Loredana Groza, la un post de radio.

Reacțiile internauților

La puțin timp după ce a publicat videoclipul de pe Instagram, internauții au trimis multe comentarii, iar ca de obicei, părerile sunt împărțite. În timp ce unii o susțin și o apreciază pentru curajul de care dă dovadă, alții o critică în termeni foarte duri.

 „Criza femeii de 50 de ani”

„Și-ar dori multe femei să aibă așa formă fizică”

„Bravo, sunt femei la 25 de ani care sunt vai mama lor, bravo Loredana, vârsta e doar un număr!”

„Ești divină…un exemplu pentru mulți și multe!!!”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Amintim că în urmă cu aproximativ două săptămâni, artista a fost luată cu Salvarea, după ce s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Însă se pare că acum artista se simte mult mai bine și și-a revenit după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale. Loredana Groza este o persoană extrem de activă, fiind jurat și la emisiunea X Factor 2021, de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI