Ștefan Bănică jr. a fost uluit la X Factor. Cine poate fi marele câștigător al emisiunii

Ștefan Bănică jr. a fost uluit la X Factor. Cine poate fi marele câștigător al emisiunii
Ștefan Bănică, uimit de un concurent de la X Factor

Ștefan Bănică a fost uimit de talentul găsit recent! Un concurent care a pășit pe scena de la X Factor a reușit să-l lase fără cuvinte. Celebrul jurat al emisiunii crede că a găsit marele câștigător.

Ștefan Bănică Jr. crede că a găsit câștigătorul X Factor

Fanii emisiunii X Factor sunt din ce în ce mai surprinși ediție de ediție. Povești emoționante și talente native calcă din ce în ce mai des pe marea scenă. Unul din concurenții din emisiunea de azi care își va face loc în grupa lui Bănică a reușit să impresioneze fără doar și poate.

Celebrul jurat crede că a găsit câștigătorul ediției X Factor 10. Mai exact, este vorba despre un tânăr plin de speranțe și pasionat de muzică ce este dornic să învețe cât mai multe de la toți mentorii săi și de la experiența care i se așterne acum.

Acesta a acceptat oferta de a studia în Marea Britanie, deși știa că nu își va permite și costurile pentru a se întreține, așa că a profitat totuși de ocazie și nu s-a lăsat bătut. El a făcut tot posibilul pentru a-și câștiga banii, astfel că în timpul anilor de studiu a cântat pe stradă, a plimbat animale de companie și a făcut curățenie pentru a putea răzbi departe de casă și a-și îndeplini visul.

Eforturile sale cu siguranță au meritat, iar pasul făcut recent de a se înscrie la X Factor îi va schimba viața total. ”Nu a cântat nimeni așa! Din ce galaxie vii?”, a exclamat Delia, moment în care Ștefan Bănică a vizualizat pentru el deja un loc în finala X Factor.

”Ești o surpriză extrem de plăcută!”

”Ești o surpriză extrem de plăcută! Ești un potențial X Factor și sunt extrem de entuziasmat pentru că tu reprezinți o generație, iar eu, ca mentor mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine: un tip care a știut să își aleagă o piesă, care a reușit să transmită, care a folosit toate nuanțele pe care le are în glas”, a spus juratul.

Poți să afli cine este tânărul și posibilul câștigător din perspectiva juratului în ediția de azi, de la orele 20:30, la Antena 1. Cei patru artiști care vor fi mentorii concurenților au aflat deja ce categorie vor dirija.

Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete, Delia va lucra cu Grupurile, Loredana va fi mentor pentru grupul Mixt, iar Ștefan Bănică trebuie să aibă grijă de grupa formată doar din băieți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI