Loredana Groza a creat un scandal uriaş pe reţelele de socializare. Fanii nu s-au mai putut abţine: “Vai de capul tau cum ai ajuns”

Loredana Groza a creat un scandal uriaş pe reţelele de socializare. Fanii nu s-au mai putut abţine: “Vai de capul tau cum ai ajuns”
Loredana, pusă la zid de fani

Loredana Groza a creat un scandal uriaș în mediul online. Fanii au criticat-o extrem de dur după cele întâmplate. De ce cântăreața a fost luată la rost de internauți? Ce a făcut juratul de la „Next Star”?

Loredana Groza, pusă la zid de fani: scandal uriaș pe rețelele de socializare

Loredana Groza a fost luată la rost de internauți. Cunoscuta cântăreață a pozat extrem de senzual, așa cum și-a obișnuit fanii. Un detaliu, însă, nu a scăpat ochilor critici. Blondina a fost acuzată că s-a folosit din nou de programul de editare Photoshop.

O mică scăpare a făcut-o pe artistă să fie pusă la zid de cei care îi urmăresc fiecare pas în mediul online. Detaliul este destul de vizibil pe peretele din fundalul fotografiei, dar și în zona picioarelor divei. Fostul jurat de la emisiunea „Vocea României” a mai fost acuzat în trecut că-și modifică în exces pozele.

„Vai de capul tau cum ai ajuns..”

În aceeași situație se află și multe alte dive de la noi, dar și alte persoane simple care își modifică imaginea pe rețelele de socializare cu ajutorul multor programe existente pentru acest lucru. Internauții i-au spus cântăreței: „Vai de capul tau cum ai ajuns..”, „Esti penibilă Dacă pozele tale nu sunt editate la maxim, atunci nu sunt ale nimănui”, „Prea mult Photoshop.”

Amintim că celebra solistă este deseori criticată și pentru aparițiile sale excentrice, dar și pentru schimbările vizibile de imagine care o arată mai tânără pe zi ce trece. Lore mărturisește că nu și-a făcut nicio operație estetică, timp în care cârcotașii compară fotografiile de odinioară ale blondinei cu cele de acum.

Are operații estetice? Ce spune un specialist despre imaginea solistei?

Un specialist a analizat aparițiile vedetei și și-a spus opinia despre modificările pe care acesta neagă că le-ar fi făcut. Iată detaliile observate de un medic estetician!

„Noi nu știm de ce a considerat să facă acest statement, dacă a fost agasată, poate abuzată într-un fel și poate mulți au fost prea curioși. Eu o felicit pe Loredana pentru că întotdeauna a fost atentă cu esteticul și cu aspectul conform vârstei.

Dacă ne uităm pe fotografii, din fotografii eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare. Cum au fost aduse aceste îmbunătățiri, acest lucru se stabilește când pacientul este față în față cu chirurgul și fiecare pacient beneficiază de confidențialitate absolut”
Nico Ferariu, chirurg estetician (Sursa: alephnews.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe