Loredana Groza, prea dezbrăcată pentru Next Star?! Ce i-au impus șefii Antenei 1 EXCLUSIV

Loredana Groza, prea dezbrăcată pentru Next Star?! Ce i-au impus șefii Antenei 1 EXCLUSIV
Loredana Groza, prea dezbracata pentru Next Star

Nonconformista solistă Loredana Groza (50 de ani) a cam exagerat cu decolteurile și cu fustele mini, la concursul pentru copii ”Next Star”, de la Antena 1, unde ocupă fotoliul de jurat. Cum era și firesc, părinții și bunicii micuților participanți au început să comenteze, pe la colțuri, că, deși e simpatică, talentată și sexy, diva nu prea se potrivește cu formatul emisiunii-concurs pentru școlari, din cauza ținutelor obraznice: ”Loredana este obișnuită să își expună sânii superbi, dar aici este o emisiune pentru copii, totuși. A fost nevoită să-și schimbe rochiile, cu greu a înțeles mesajul!”, ne-au spus surse din Antena 1, pentru impact.ro

Blamată de Horia Moculescu, din cauza videoclipului ”Fericire”, cu maneliști

Loredana Groza este pe val, anul acesta. A dat lovitura cu piesa ”Fericire” și a reluat filmările pentru ”Next Star” (Antena 1), unde face parte din echipa juraților.

Numai că ambele proiecte de succes au venit la pachet și cu mici scandaluri, Horia Moculescu taxând-o aspru pentru videoclipul realizat de Lori cu 9 maneliști celebri, printre ei numărându-se Adi de la Vâlcea și Vali Vijelie:

„Nu ştiu dacă Loredana mai e sau nu o voce. Deocamdată, mi se pare mai degrabă absurdă şi comică. Nu cred că avea nevoie de aceste încercări, din ultima perioadă de timp. Nu ştiu încă ce i-au adus, în plus, faţă de ceea ce avea deja.

Ea e genul de artist care a mai încercat şi altceva. Ne amintim cu toţii de etapa aceea din viaţa sa profesională, cu ”Zaga, zaga”, ne-a declarat compozitorul, pentru impact.ro

„I s-a sugerat să se îmbrace mai decent”

Dar Loredana Groza a avut ceva probleme și la Antena 1, din cauza ținutelor mult prea decoltate, purtate la ”Next Star”:

„Este un concurs cu și despre copii, unii părinți și bunici au comentat, pe la colțuri, că e prea indecentă. I s-a sugerat, subtil, să-și schimbe stilul vestimentar. Cu greu a înțeles mesajul, astfel că acum apare pe micul ecran precum o profesoară de pension.

Au mai fost două soliste, în juriu, de-a lungul timpului, Alina Eremia și Lora, dar ele veneau îmbrăcate decent, păreau două școlărițe”, ne-au mai dezvăluit surse din cadrul emisiunii ”Next Star”, pentru impact.ro.

Loredana Groza, ”taxată” și de fani, după ce a pozat în poziții incendiare

Solista nu se dezminte, astfel că, zilele trecute, Loredana Groza a postat pe contul de Facebook, înainte de marea finală ”Next Star”, de sâmbătă, fotografii în ipostaze sexy, din vacanțe. Și-a expus sânii imenși, naturali, posteriorul bombat, și picioarele frumoase, potrivite și pentru o reclamă la dresuri.

Fanii au bombardat-o cu mesaje, iar like-urile adunate sunt de ordinul sutelor. Unii internauți s-au întrecut în comentarii răutăcioase: „Material didactic pentru clasele 5-8”, ”N-are nicio operație estetică și dacă nu-i scria numele nu știam că e ea” sau ”Ești o mare cântăreață, nu știu dacă e nevoie să pozezi în starletă porno”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI