Loredana Chivu și mașina sa. Câte sute de mii de euro costă bolidul cu care se plimbă în oraș FOTO exclusiv

Loredana Chivu nu ratează nicio ocazie să epateze, fie că e prin vestimentația sumară, corpul ei super tunat sau, mai nou,  ultimele achiziții în materie de mașini de lux. Așa s-a întâmplat și de data asta, când vedeta s-a afișat în noul ei autoturism extrem de scump.

Loredana Chivu, la volanul unei mașini de lux

Loredana Chivu nu încetează să surprindă. De data aceasta, blondina a fost surprinsă de paparazzii impact.ro într-un bolid de lux.

Chiar dacă nu mai are apariții pe sticlă, Loredana Chivu nu o duce deloc rău, din punct de vedere financiar. Vedeta este răsfățată din plin, motiv pentru care a fost văzută conducând un Lamborghini Urus, care costă nu mai puțin de 300.000 de euro.

Bolidul de lux l-a primit cadoul în urmă cu câteva zile, alături de un buchet imens de trandafiri roșii și baloane. Fericită din cale afară, blondina a fost surprinsă la volanul autoturismului, zâmbind și vorbind la telefon.

Vedeta nu are probleme cu banii, iar asta pentru că iubitul ei este un om de afaceri milionar, care i-a făcut până acum cadouri în valoare de aproximativ un milion de euro.

Cine este iubitul fostei asistente tv

Potrivit impact.ro, omul de afaceri din Arad deține cea mai mare firmă de pază din oraș și i-a cumpărat Loredanei un apartament de lux în Nordul Bucureștiului, care l-a costat 200.000 de euro.

El ar fi căsătorit, însă blondina speră că va divorța la un moment dat și o va lua de nevastă. Ea și-a caracterizat iubitul drept un „om foarte civilizat, educat, bun la suflet”.

”Nu este în niciun caz așa cum l-au descriu alții. Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Nu putem să spunem că suntem împreună, dar în momentul în care va fi anunț. El încearcă să mă curteze de foarte mulți ani, dar a ajuns la mine de câteva luni. S-a întâmplat pur și simplu. Eu mă grăbeam să mă duc la un videoclip, el avea un eveniment și s-a întâmplat să discutăm și să vorbim.”, a mai spus Loredana Chivu la Antena Stars.

Bărbatul ar avea și probleme cu legea. El ar fi implicat într-un dosar penal în care este acuzat de privare de libertate și sechestrare. În plus, el deține ilegal săbii, două pistoale cu gaz și alte arme.