Loredana Chivu și-a luat mașină nouă! Câte mii de euro a scos din buzunar, în plină criză

Loredana Chivu și-a luat mașină nouă! Câte mii de euro a scos din buzunar, în plină criză
Loredana Chivu și-a luat mașină nouă! Câte mii de euro a scos din buzunar, în plină criză

Loredana Chivu a mărturisit pe conturile de socializare un mare adevăr. Și anume, acela că cele mai frumoase cadouri și le face singură. Ei bine, oare ce cadou și-a făcut aceasta de una singură: nici mai mult nici mai puțin decât un superb Mercedes S 560 Coupe, care valorează o avere.

Loredana Chivu și-a luat mașină nouă!

Loredana Chivu stă prost cu dragostea, dar stă bine cu finanțele. Așadar, vedeta și-a permis și o mare aroganță și, anume, aceea și a-și lua o superbă mașină albă, nou-nouță, un Mercedes S 560 Coupe, al cărui preț de pornire la second hand este de la 99.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Vedeta a pus poze pe contul ei de Facebook, acolo unde fanii au felicitat-o pentru noua achiziție pe care, din mărturisirile sale, a făcut-o singură.

”Cele mai frumoase cadouri mi le fac singura! Bine ai venit, bby frumoasa, a meritat asteptarea #mercedes #scoupe560 #2020 #luxurylifestyle #happy #bestcar”, a scris Loredana Chivu pe Facebook.

Însă ceea ce i-a băgat puțin în ceață pe internauți a fost faptul că și fratele ei a pus poze cu mașina, lăsând să se înțeleagă că e a lui.

”S-o stăpânești cu plăcere, frate”, i-au transmis internauții lui Răzvan Chivu.

Cât costă și ce specificații are noua bijuterie pe patru roți a Loredanei Chivu

Oricum ar sta treaba, cert este că bolidul se află în posesia familiei Chivu, așadar Loredana și fratele ei se pot bucura de noua bijuterie pe patru roți. Bijuterie al cărui preț este unul foarte piperat, și anume peste 99.000 de euro în varianta SH.

Membre ale familiei de modele Clasa S, versiunile coupé și cabriolet beneficiază de numeroasele inovații introduse deja pe versiunea limuzină. Acest inovații includ funcționalități noi sau considerabil îmbunătățite, în ce privește sistemele de asistență la conducere, sistemul modern de control, afișajul Widescreen Cockpit și noua generație de volane, cu sistemul de confort ENERGIZING, dar cât și cea mai nouă generație de infotainment.

Mercedes Clasa S Coupe facelift are două motorizări noi. Noul V8 biturbo din S 560 Coupé și S 560 conferă o putere de 345 kW (469 CP), cu un cuplu maxim de 700 Nm. Acesta este unul dintre cele mai economice motoare V8 pe benzină la nivel internațional, având un consum cu până la 8% mai puțin decât predecesorul lui. Astfel, pentru a reduce consumul de carburant, patru cilindri ai noului V8 sunt dezactivați simultan, sub sarcină parțială, cu ajutorul sistemului de ajustare a supapelor CAMTRONIC (care este disponibil doar la versiunea Coupé).

Interiorul acestor noi modele S-Class se distinge prin noi afișaje de înaltă rezoluție, fiecare încorporând un ecran cu diagonala de 12,3 inch. Ca și aspect vizual, cele două display-uri acoperite de un ecran transparent de sticlă formează Widescreen Cockpit-ul. Ambele modele au butoane Touch Control pe volan care răspund la mișcări tactile la fel ca cele aplicate pe ecranul unui smartphone.