14 mai 2021 | 11:24

Lora nu a apărut în primele minute de la Vorbește Lumea, Cove a dat vestea dureroasă: ‘Vestea a venit ca un trăsnet’

Monden
Lora nu a apărut în primele minute de la Vorbește Lumea, Cove a dat vestea dureroasă: 'Vestea a venit ca un trăsnet'
Lora nu a aparut in primele minute de la Vorbeste Lumea, Cove a dat vestea dureroasa

Moment șocant la Vorbește Lumea. Frumoasa Lora s-a accidentat la picior și a apărut într-un scaun pe rotile la PRO TV. Ce a pățit celebra artista în seara zilei de joi, 13 mai. A fost zi cu ghinion pentru solistă. Cove a dat-o de gol, în direct.

Lora nu a apărut în primele minute de la Vorbește Lumea, Cove a dat vestea dureroasă

Ziua de 13 i-a adus, într-adevăr, ghinion frumoasei Lora. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a lipsit în primele momente ale emisiunii, lucru care i-a panicat pe telespectatorii ei fideli.

Cove a fost cel care a făcut anunțul care a încrețit frunțile admiratorilor celebrei cântărețe. Se pare că Lora s-a accidentat grav la picior, în timpul unui antrenament la sala de forță.

„Buna mea colega Lora era într-o tensiune, era agitată. Spre seară, când savuram o cană cu ceai, vestea a venit ca un trăsnet. Lora, sportul nu e pentru toată lumea. Stai cuminte, nu te băga.

S-a dus, ce a vrut să facă? Să fie micuța Jackie Chan, să fie karatistă? Și ce a ieșit? Noroc că avem colegi care să o ajute. Ce ai făcut, Lorico?”, a declarat Cove la Vorbește Lumea, în timp ce Lora era ajutată de câțiva colegi de platou să ajungă pe scenă.

Cum și-a fisurat Lora piciorul la antrenament

Lora s-a accidentat la un antrenament la sală, în timp ce se pregătea pentru un videoclip. Pentru că nu și-a dat seama de câtă forță fizică are, artista s-a lovit la picior, când a dat cu laba piciorului într-o pernă de antrenament, fisurându-și o bucățică din os. Vedeta poartă, momentan, o orteză și speră să nu fie nevoie să ajungă la operație:

„Lora: Am piciorul în ghips, după emisiune am avut de filmat un material cu arte marțiale. M-am gândit că de când n-am mai dat eu un pumn? La antrenament, zic, pe încălzire. Eu am avut tibia și peroneul rupte, în trecut. Am dat cu laba piciorului în marginea unei perne de la antrenament. Am zis „au!”. Am alergat, m-am trântit, după ce s-a terminat și s-a dus adrenalina, mi-am dat seama că e ceva serios. Am fisură și sper să nu fie nevoie de operație.

Cove: Ți-am zis că, după o vârstă, anumite activități sportive e bine să le amâni. Ai dat atât de tare încât ți-ai rupt piciorul singură?

Lora: L-am fisurat, da, o bucățică din os. Trebuie să mănânc câte puțin din toate acum.”, a povestit Lora în timpul emisiunii de astăzi, moment care a fost urcat și pe contul ei de Instagram.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro