Cătălin Măruță și Cove au ignorat-o pe Lora la Vorbește Lumea: ‘Te uiți la ea și nu te gândești’

Cătălin Măruță și Cove au ignorat-o pe Lora la Vorbește Lumea: 'Te uiți la ea și nu te gândești'
Catalin Maruta si Cove au ignorat-o pe Lora la Vorbeste Lumea

Ziua și gluma la Vorbește Lumea. Cătălin Măruță a fost invitatul colegilor săi, Cove și Lora, în cadrul emisiunii matinale de la PRO TV. Ce pățanii a povestit din vacanța pe care a avut-o cu Andra la mare și cum au ignorat-o pe frumoasa Lora în timpul emisiei.

Cătălin Măruță și Cove au ignorat-o pe Lora la Vorbește Lumea

Proaspăt întors de la mare, vedeta a povestit că s-a distrat alături de Andra și cei doi copii ai lor, Eva și David, într-un weekend la Olimp. Soare, plajă, voie bune și veselie, rețeta de succes a familiei Măruță. Unde mai pui că simpaticul prezentator s-a întâlnit și cu Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Cătălin Măruță: Vreți să vă oftic puțin? Ne-am întâlnit acolo cu cine credeți? Cu familia Adelei Popesc. Da, da. Am întrebat-o cum merge sarcina și a zis că perfect. Au venit și ei la Olimp. Sunt și acum pe litoral, era soare, adia vântul.

Cove: Popescu, să știi că eu când devin mare, eu vreau să devin Adela Popescu. Calm, zen, ea nu are nicio treabă.

Frumoasa Lora s-a amuzat pe seama celor doi colegi ai săi de la PRO TV până în momentul în care Măruță și-a adus aminte de excursiile pe care le făcea în tinerețe, la mare.

Cum s-a „apărat” Lora în fața lui Cove și a lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Cove și-au adus aminte de vremurile când nu aveau atât de multe griji și, în tinerețe, își permiteau să plece doar cu două articole vestimentare la ei și plecau în excursii, fără să își facă prea multe planuri.

De asemenea, cei doi prezentatori de la PRO TV împărtășesc pasiunea pentru mâncărurile tradiționale dobrogene precum și preparatele care se vând pe plajă, precum hamsiile.

Frumoasa Lora, simțindu-se neglijată în acest dialog spumos, a simțit nevoia să intervină în dulcele ei stil caracteristic. Artista i-a asigurat pe băieți că și ea este fana mâncărurilor simple, chiar dacă fotografiile de pe contul ei de Instagram nu arată acest lucru, conform lor.

Cătălin Măruță: Acum iei două genți de lucruri pentru un weekend și nici nu le folosești. Tânjești după plecările în care îți luai doar un tricou și plecai, nene…ce fericiti eram când mâncam doar o porție de hamsii.

Cove: Ehe, ale tinereții valuri…

Lora: Vorbiți de parcă eu nu aș avea aproape 40 de ani.

Cove: Te uiti la Lora, acolo, pe Instagram și nu te gândești că ea mănâncă hamsii.

Lora: Cum? Eu să nu mănânc hamsii? Eu abia astept hamsiile. Hai să nu ma băgați într-o categorie și acolo să înțepenesc.