26 ian. 2022 | 14:36

Lora, mesaj trist pe internet: „Cea mai tristă zi din viața mea“. Care este drama artistei

Monden
Lora, mesaj trist pe internet: „Cea mai tristă zi din viața mea“. Care este drama artistei

Data de 26 ianuarie reprezintă o zi dificilă pentru Lora, care rememorează cele mai triste momente din viața ei. Artista a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, povestindu-le fanilor despre drama ei. Ce s-a întâmplat pe 26 ianuarie 2020 și cum se simte în prezent cântăreața, afli în rândurile de mai jos ale acestui articol.

Lora, mesaj trist pe internet

Astăzi este o zi tristă pentru Lora, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Blondina a scris câteva cuvinte emoționante pe contul de Instagram, acolo unde le-a împărtășit fanilor câteva dintre trăirile ei. În fiecare an, pe data de 26 ianuarie, Lora trăiește clipe cumplite, căci în această zi, în anul 2020, mama ei se stringea din viață după o luptă cu o boală crâncenă, cancerul.

Mama artistei a fost internată în spital timp de mai multe zile, însă inima femeii a încetat să mai bată, pierzând lupta pentru viață, în ciuda faptului că Lora a sperat până în ultima clipă la o minune. Mama artistei nu a mai ajuns acasă, iar pentru aceasta au urmat clipe grele.

Lora a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață în luna ianuarie a anului 2020, suferința cântăreței fiind cu atât mai mare cu cât cele două aveau o relație specială.

Astăzi, Lora a încărcat pe Instagram un clip video în care apare alături de mama ei, folosind o aplicație prin care o imagine „prinde viață“, putând astfel să își vadă mama clipind și zâmbind din nou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Citește și: Din ce face bani Lora, după dispariția de la Pro TV. La ce face reclamă, a ajuns ambasador

Care este drama artistei

Alături de clip, Lora a postat și un mesaj emoționant, spunând că astăzi este cea mai tristă zi din viața ei, reușind să treacă cu greu peste această mare cumpănă.

„2 ani mama… Și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta… 26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea“, a scris blondina pe Instagram.

După cum spuneam și mai sus, Lora a avut o relație strânsă cu mama ei, de care era foarte atașată. Femeia i-a fost tot timpul aproape cântăreței, fiind implicată în tot ceea ce a făcut ea în muzică.

Mihaela Petrescu a susținut-o și s-a bucurat mereu de succesul fiicei sale, care și-a văzut visul cu ochii.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro