Lora, mesaj trist pe internet: „Cea mai tristă zi din viața mea“. Care este drama artistei

Data de 26 ianuarie reprezintă o zi dificilă pentru Lora, care rememorează cele mai triste momente din viața ei. Artista a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, povestindu-le fanilor despre drama ei. Ce s-a întâmplat pe 26 ianuarie 2020 și cum se simte în prezent cântăreața, afli în rândurile de mai jos ale acestui articol.

Lora, mesaj trist pe internet

Astăzi este o zi tristă pentru Lora, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Blondina a scris câteva cuvinte emoționante pe contul de Instagram, acolo unde le-a împărtășit fanilor câteva dintre trăirile ei. În fiecare an, pe data de 26 ianuarie, Lora trăiește clipe cumplite, căci în această zi, în anul 2020, mama ei se stringea din viață după o luptă cu o boală crâncenă, cancerul.

Mama artistei a fost internată în spital timp de mai multe zile, însă inima femeii a încetat să mai bată, pierzând lupta pentru viață, în ciuda faptului că Lora a sperat până în ultima clipă la o minune. Mama artistei nu a mai ajuns acasă, iar pentru aceasta au urmat clipe grele.

Lora a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață în luna ianuarie a anului 2020, suferința cântăreței fiind cu atât mai mare cu cât cele două aveau o relație specială.

Astăzi, Lora a încărcat pe Instagram un clip video în care apare alături de mama ei, folosind o aplicație prin care o imagine „prinde viață“, putând astfel să își vadă mama clipind și zâmbind din nou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Citește și: Din ce face bani Lora, după dispariția de la Pro TV. La ce face reclamă, a ajuns ambasador

Care este drama artistei

Alături de clip, Lora a postat și un mesaj emoționant, spunând că astăzi este cea mai tristă zi din viața ei, reușind să treacă cu greu peste această mare cumpănă.

„2 ani mama… Și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta… 26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea“, a scris blondina pe Instagram.

După cum spuneam și mai sus, Lora a avut o relație strânsă cu mama ei, de care era foarte atașată. Femeia i-a fost tot timpul aproape cântăreței, fiind implicată în tot ceea ce a făcut ea în muzică.

Mihaela Petrescu a susținut-o și s-a bucurat mereu de succesul fiicei sale, care și-a văzut visul cu ochii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI