Cine este asistenta moartă din Țăndărei. Femeia și-a pierdut viața în lupta cu virusul

Cine este asistenta moartă din Țăndărei. Femeia și-a pierdut viața în lupta cu virusul
Cine este asistenta moartă din Țăndărei. Femeia și-a pierdut viața în lupta cu virusul. Sursa foto:

O asistentă medicală din Ţăndărei a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Asistenta avea 42 de ani şi a primit testul pozitiv în data de 2 aprilie, a informat Grupul de Comunicare Strategică. Femeia suferea de mai multe boli.

Cine este asistenta moartă din Țăndărei. Femeia și-a pierdut viața în lupta cu virusul

O asistentă medicală din Ţăndărei, localitate grav afectată de coronavirus, a decedat după ce a fost infectată cu virusul ucigaş. Aststenta medicală avea doar 42 de ani şi primise testarea pozitivă cu COVID-19 pe 2 aprilie.

Din primele informaţii asistenta medicală din Ţăndărei a decedat în data de 13 aprilie. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Feteşti unde a fost şi internată”, a informat Grupul de Comunicare Strategică. După ce a fost testată pozitiv, pe data de 4 aprilie.

Asistenta a fost transferată la un spital din Capitală, însă degeaba

Ulterior aflării diagnosticului, în 4 aprilie, asistenta a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti.

Grupul de Comunicare Strategică a menţionat că asistenta medicală suferea şi de alte boli cronice preexistente. Femeia se cunoştea că este bolbavă de diabet zaharat şi avea şi dereglări hormonale.

Asistenta medicală avea două fetiţe
Asistenta medicală avea două fetiţe. Sursa foto: kanald.ro

Ţăndăreiul a intrat în carantină prin Ordonanţa numărul 7

Oraşul Ţăndărei, prin Ordonanţa Militară numărul 7 a intrat în carantină totală. Motivul pentru care s-a dispus carantinarea oraşului este că mai multe persoane din localitate nu au respectat măsurile impuse prin stare de urgenţă care activa în România. Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus era în creştere la dispunerea Ordonanţei 7.

De asemenea, marţi, Staţia de Ambulanţă Ţăndărei a fost închisă, după ce au fost descoperite mai multe cazuri cu infectare cu coronavirus. Astfel, trei dintre asistentele care lucrau la serviciul de ambulanţă din Ţăndărei au fost testate pozitiv cu virusul care a speriat o lume întreagă.
„,