Logodnă secretă în showbizul românesc. Nu a contat diferența de 11 ani dintre cei doi

Logodnă secretă în showbizul românesc. Nu a contat diferența de 11 ani dintre cei doi
Logodna secreta in showbizul romanesc. Nu a contat diferenta de 11 ani dintre cei doi

Veste incredibilă în showbizul românesc. Deși ar fi spus că nu se grăbește să ajungă, din nou, în fața altarului, iată că celebra creatoare de modă s-a logodit în mare taină. Fostul manechin al României este implicată într-o relație cu un avocat mai tânăr decât ea cu 11 ani. Despre cine este vorba.

Romanița Iovan s-a logodit

Romanița Iovan nu are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute și de succes creatoare de modă din România. Fostul manechin trăiește o frumoasă poveste de iubire cu avocatul Iulian Gogan, bărbatul care, între timp, i-a devenit logodnic.

„Pe Iulian l-am cunoscut printr-o cunoștință comună. Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu.

Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire. Drumul pe care îl parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu flori de mai, dar este important să-ți alegi calea și să înveți, pentru că fiecare pas este o lecție.”, a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru viva.ro.

Cei doi sunt împreună de 14 ani de zile, iar diferența de vârstă de 11 ani nu a reprezintat niciodată un impediment în calea fericirii Romaniței Iovan. Într-un interviu acordat revistei VIVA!, designerul a mărturisit că ea și iubitul ei, Iulian Gogan, s-au logodit înainte de a cununa primul lor cuplu de fini.

„Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o maicuță, Lavrenția de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei.”, a completat celebra creatoare de modă.

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate!”

Deși între Iulian Gogan și Romanița Iovan există o diferență de vârstă de 11 ani, vedeta nu consideră acest aspect atât de important. Fosta soție a regretatului pilot Adrian Iovan susține că într-o relație compatibilitatea este esențială, indiferent de vârstă.

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani.

Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul.”, a continuat Romanița Iovan.