Ce a putut să îi spună Albert mamei sale într-o tabără cu copiii. Romanița Iovan a avut un răspuns genial

Ce a putut să îi spună Albert mamei sale într-o tabără cu copiii. Romanița Iovan a avut un răspuns genial
Ce a putut sa ii spuna Albert mamei sale intr-o tabara cu copiii. Romanita Iovan a avut un raspuns genial

Romanița Iovan are o relație extrem de specială cu fiul său Albert. Adolescentul de 15 ani a moștenit setea de adrenalină de la tatăl său, regretatul pilot Adrian Iovan, decedat în accidentul aviatic din Munții Apuseni din ianuarie 2014. Cu toate acestea, tânărul Albert i-a reproșat un singur lucru celebrei sale mame.

Fiul Romaniței Iovan are 15 ani

În ianuarie 2014, Adrian Iovan părăsea această lume, după ce avionul în care se afla alături de studenta Aura Ion, de numai 23 de ani, s-a prăbușit în Munții Apuseni.

Regretatul pilot a fost căsătorit cu designerul Romanița Iovan, având un fiu împreună, pe Albert. Ajuns astăzi la vârsta de 15 ani, adolescentul este un cavaler în toată regula.

Adoră sporturile extreme, este dependent de adrenalină precum tatăl său și visează să devină pilot profesionist de raliuri.

„Albert este în momentul de față pilot de raliu, la 15 ani. Îl susțin în activitatea lui sportivă, care e super interesantă. Își moștenește tatăl clar, are gena lui! Și de forță, și de pasiune.

E totuși un sport sigur pentru că ei sunt încorsetați acolo în mașină, e un sistem foarte sigur. Își creează o personalitate foarte puternică, de bărbat adevărat.

Albert a avut un rol foarte important în viața mea, pentru că întotdeauna am zis că o sarcină te regenerează.

Și dacă această sarcină a venit la 42 de ani, adică acum 15 ani, chiar am simțit o regenerare a organismului. Faptul că am un copil mic ca vârstă, că așa are 1,85 , e mai înalt decât mine, mă ține în formă, mă ține activă.”, a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru click.ro.

„Ești cea mai bătrână mamă din tabără!”

La vârsta de 42 de ani, Romanița Iovan a devenit mama lui Albert, o minune care ar fi regenerat-o, după cum spune celebra creatoare de modă.

Deși diferența de vârstă dintre ea și fiul ei este destul de mare, designerul a povestit că relația lor este una foarte apropiată. Însă, în urmă cu doar câțiva ani, Albert i-ar fi reproșat părintelui său faptul că este

„Când era mai mic Albert, acum vreo 8-9 ani, țin minte că m-am dus să-l iau într-una dintre tabere, și el mi-a zis: „Mama, tu câți ani ai?” Și aveam 49 de ani! Și el îmi zice: „Aoleo, mamă! Ești cea mai bătrână mamă din tabără!”

Pe bune? Păi, până și mama lui Andrei are 36 de ani, care Andrei avea 13 ani și Albert avea doar 8. Atunci i-am zis:”Alberțel, vezi vreun fir de păr alb? Nu!” În momentul ăla și-a dat și el seama că mama lui nu are vârstă!

A fost momentul în care am zis că trebuie să fiu tare pe poziție, să-i explic copilului, nu e un subiect ce trebuie lăsat așa.”, a continuat designerul pentru sursa citată.

La 57 de ani, Romanița Iovan arată impecabil, având un ten de invidiat și o siluetă de fotomodel. Creatoarea de modă nu a recurs niciodată la retușuri de natură estetică, însă mărturisește că nu este împotriva lor.