28 mart. 2022 | 09:00

Ce a putut să îi spună Albert mamei sale într-o tabără cu copiii. Romanița Iovan a avut un răspuns genial

Monden
Ce a putut să îi spună Albert mamei sale într-o tabără cu copiii. Romanița Iovan a avut un răspuns genial
Ce a putut sa ii spuna Albert mamei sale intr-o tabara cu copiii. Romanita Iovan a avut un raspuns genial

Romanița Iovan are o relație extrem de specială cu fiul său Albert. Adolescentul de 15 ani a moștenit setea de adrenalină de la tatăl său, regretatul pilot Adrian Iovan, decedat în accidentul aviatic din Munții Apuseni din ianuarie 2014. Cu toate acestea, tânărul Albert i-a reproșat un singur lucru celebrei sale mame.

Fiul Romaniței Iovan are 15 ani

În ianuarie 2014, Adrian Iovan părăsea această lume, după ce avionul în care se afla alături de studenta Aura Ion, de numai 23 de ani, s-a prăbușit în Munții Apuseni.

Regretatul pilot a fost căsătorit cu designerul Romanița Iovan, având un fiu împreună, pe Albert. Ajuns astăzi la vârsta de 15 ani, adolescentul este un cavaler în toată regula.

Adoră sporturile extreme, este dependent de adrenalină precum tatăl său și visează să devină pilot profesionist de raliuri.

„Albert este în momentul de față pilot de raliu, la 15 ani. Îl susțin în activitatea lui sportivă, care e super interesantă. Își moștenește tatăl clar, are gena lui! Și de forță, și de pasiune.

E totuși un sport sigur pentru că ei sunt încorsetați acolo în mașină, e un sistem foarte sigur. Își creează o personalitate foarte puternică, de bărbat adevărat.

Albert a avut un rol foarte important în viața mea, pentru că întotdeauna am zis că o sarcină te regenerează.

Și dacă această sarcină a venit la 42 de ani, adică acum 15 ani, chiar am simțit o regenerare a organismului. Faptul că am un copil mic ca vârstă, că așa are 1,85 , e mai înalt decât mine, mă ține în formă, mă ține activă.”, a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru click.ro.

„Ești cea mai bătrână mamă din tabără!”

La vârsta de 42 de ani, Romanița Iovan a devenit mama lui Albert, o minune care ar fi regenerat-o, după cum spune celebra creatoare de modă.

Deși diferența de vârstă dintre ea și fiul ei este destul de mare, designerul a povestit că relația lor este una foarte apropiată. Însă, în urmă cu doar câțiva ani, Albert i-ar fi reproșat părintelui său faptul că este

„Când era mai mic Albert, acum vreo 8-9 ani, țin minte că m-am dus să-l iau într-una dintre tabere, și el mi-a zis: „Mama, tu câți ani ai?” Și aveam 49 de ani! Și el îmi zice: „Aoleo, mamă! Ești cea mai bătrână mamă din tabără!”

Pe bune? Păi, până și mama lui Andrei are 36 de ani, care Andrei avea 13 ani și Albert avea doar 8. Atunci i-am zis:”Alberțel, vezi vreun fir de păr alb? Nu!” În momentul ăla și-a dat și el seama că mama lui nu are vârstă!

A fost momentul în care am zis că trebuie să fiu tare pe poziție, să-i explic copilului, nu e un subiect ce trebuie lăsat așa.”, a continuat designerul pentru sursa citată.

La 57 de ani, Romanița Iovan arată impecabil, având un ten de invidiat și o siluetă de fotomodel. Creatoarea de modă nu a recurs niciodată la retușuri de natură estetică, însă mărturisește că nu este împotriva lor.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro