Logodnă nouă în showbiz! A primit inelul, dar nu vrea nunta: „Suntem împreună de mai bine de doi ani” EXCLUSIV

Logodnă nouă în showbiz! A primit inelul, dar nu vrea nunta: „Suntem împreună de mai bine de doi ani” EXCLUSIV
Logodnă nouă în showbiz!

După o căsnicie de un an și jumătate cu tatăl fetiței sale, Laurette pare că se îndreaptă spre un nou mariaj. Aceasta s-a întors recent dintr-o vacanță de două săptămâni petrecută la Paris, în casa iubitului său. A primit deja inelul de logodnă de la fotbalistul de origine senegaleză Magaye Gueye, dar nu a spus încă „da” în fața unei cereri în căsătorie. Potrivit propriilor mărturisiri, mulatra îi cunoaște familia, relația lor merge cât se poate de bine, dar încă nu este decisă să facă din nou pasul cel mare.

Logodnă nouă în showbiz!

Inițial, avea în plan o vacanță la Disneyland alături de fiica sa. Dar Laurette a ales, în cele din urmă, o altă variantă. Aceasta a dat curs invitației iubitului său, fotbalistul Magaye Gueye, de a petrece împreună două săptămâni la Paris.

„Am stat în casa lui. Nu am făcut ceva deosebit. Ne înțelegem foarte bine. Suntem împreună de mai bine de doi ani”, a mărturisit în exclusivitate mulatra pentru Impact.ro.

„I-am cunoscut familia”

Laurette, care are numai cuvinte de laudă despre partenerul său, despre care spune că „este un băiat bun și iubitor”, nu ne-a ascuns nici faptul că acesta i-a oferit deja un inel de logodnă. Dar cei doi încă nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

„I-am cunoscut familia. Am primit și inelul, dar încă nu pot spune dacă m-aș mai vedea mireasă. Mai important e că iubesc și mă simt iubită”, ne-a mai completat aceasta.

Iubitul mulatrei se înțelege foarte bine cu tatăl ei, și el vorbitor de limba franceză, pe care au în plan să-l viziteze în Africa.

Cum s-au cunoscut

Laurette și fotbalistul de origine senegaleză, Magaye Gueye, s-au cunoscut la finele anului 2020, la Paris, cu ocazia unei petreceri la care au participat mai mulți prieteni comuni ai celor doi. Iubiții s-au despărțit pentru o scurtă perioadă, timp în care au realizat că nu pot sta unul fără celălalt.

O nouă vacanță, dar cu fiica, în Antalya

Laurette s-a despărțit de ceva ani de tatăl copilei sale, Mihai Ștefan, cu care a avut o relație tumultoasă. Investește, în prezent, 650 de euro pe lună pentru ca fiica sa, Serena, să învețe la o școală privată din zona Pipera. Inițial, copila a fost înscrisă la o instituție de stat, doar că în primul semestru al clasei întâi a fost victima bullyingului. Mulatra va pleca împreună cu fiica sa, în vacanță, în Antalya.

„Voi pleca cu fata în Antalya. Ea a fost la mama în vacanță, ca-n fiecare an. După ce ne întoarcem, Serena va merge și cu tatăl ei, în Bulgaria, și tot așa, până va începe școala”, ne-a mai spus aceasta.

Altfel, mulatra nu a ascuns faptul că în prezent prezentările de modă lipsesc „cu desăvârșire”, pentru că nu se mai organizează astfel de evenimente. Dacă ar mai fi chemată să urce pe podium, nu ar spune „nu”, în schimb ar refuza să plece la Survivor.