Câți bani costă un masaj la salonul lui Laurette. Care este cel mai dorit

Câți bani costă un masaj la salonul lui Laurette. Care este cel mai dorit
Ce preturi are Laurette in salonul ei de masaj

Laurette a devenit o adevărată femeie de afaceri încă de anul trecut, când în plină pandemie a decis să își deschidă un salon de masaj. Acum s-a aflat câți bani costă un masaj terapeutic la salonul deschis de Laurette. Clienții care îi calcă pragul au un masaj favorit. Care este acesta?

Laurette și-a făcut propria afacere anul trecut, când a deschis în București un salon de masaj terapeutic. Vedeta TV are mare încredere afacerea pe care și-a făcut-o și crede că va putea să se dezvolte cât mai repede.

Probabil, multă lume și-a pus întrebarea cât costă o şedinţă de masaj la salonul pe care vedeta TV îl manageriază.

Cât costă un masaj la 4 mâini în salolul lui Laurette

O oră de masaj cu ventuze la salonul lui Laurette, ajuge să coste 170 de lei, iar în cazul în care se dorește un masaj la 4 mâini, cliențul va trebui să scoată din buzunar 220 de lei.

Laurette propune clienților în salonul ei și sesiuni de masaj sportiv, iar prețul acestui tip de masaj este de 170 de lei, potrivit spynews.ro.

Cât costă masajul de relaxare

Clienții care optează pentru un masaj de relaxare trebuie să scoată din buzunar 130 de lei pentru o oră și 170 de lei pentru o oră și jumătate. Nu în ultimul rând, pentru masajul mai special, cel mai solicitat de clienți, cu lumânări, costă 170 de lei ora, prețul fiind valabil și pentru masajul cu pietre calde.

Acum, Laurette Atindehou vrea să își dezvolte afacerea, astfel că s-a prezentat în fața juraților de la „Imperiul Leilor” de la PRO TV pentru a face rost de 50.000 de euro, sumă necesară investiției.

Cum s-a prezentat Laurette în fața juraților de la Imperiul Leilor

„Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta!”, a spus Laurette Atindehou în faţa investitorilor din emisiunea PRO TV: Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu.

De câți bani ar fi avut Laurette și cât profit spera să facă în următorii ani

Laurette le-a spus și la ce cifră de afaceri crede că va ajunge în următorii 2-3 ani, în cazul în care unul dintre jurați va decide să investească în ideea ei.

„Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”, a mai spus Laurette.

Din nefericire, Laurette nu a impresionat pe niciunul dintre jurații emisiunii de la PRO TV, astfel că este nevoită să caute suma necesară pentru investiții în altă parte.