Laurette rupe tăcerea despre Ion Țiriac după ce a fost văzută în compania lui: „Nu pot să zic că a fost onoare” VIDEO

Laurette rupe tăcerea despre Ion Țiriac după ce a fost văzută în compania lui: „Nu pot să zic că a fost onoare” VIDEO
Laurette, mărturii așteptate despre relația cu Ion Țiriac

Se zvonește de ani buni că Laurette ar fi avut o legătură amoroasă cu Ion Țiriac. Iată că cei doi au fost văzuți din nou împreună. Celebra asistentă TV vine cu noi mărturii despre aceștia. Cunoscuta mulatră din showbiz-ul românesc a făcut câteva declarații mult așteptate despre relația pe care o are cu celebrul afacerist și fost tenismen. „Nu pot să zic că a fost onoare”, a subliniat ea.

Laurette, detalii despre relația cu Ion Țiriac: ce se întâmplă între ei?

Laurette este una din cele mai spumoase apariții din showbiz-ul românesc. Aceasta nu a ratat nici scandalurile de-a lungul anilor, dar nici cei mai râvniți bărbați din România pe care a pus ochii imediat.

Zvonurile despre o posibilă relație cu Ion Țiriac au început în urmă cu câțiva ani, moment în care cei doi și-au făcut apariția împreună în spațiul public.

Vedeta a evitat să vorbească despre omul de afaceri de fiecare dată când era întrebată despre legătura dintre ei. Cu toate astea, acum iată că a dat mai mult din casă în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Femeia a susținut că o să lase totuși o urmă de mister în ceea ce privește acest subiect, dar a mărturisit că este foarte frumos să stai în preajma unui bărbat ca Ion Țiriac.

De asemenea, aceasta a mai subliniat că cel mai probabil orice femeie ar vrea să se afle în cercul său. Cu toate astea, ea a lăsat să se înțeleagă că nici Țiriac nu ar fi refuzat să o privească mai atent, ca orice bărbat din viața ei.

,,Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze”

,,Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși.

Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac” a declarat Laurette.