Locurile misterioase de pe Pământ unde gravitația nu funcționează. Ce se petrece aici, de fapt

Locurile misterioase de pe Pământ unde gravitația nu funcționează. Ce se petrece aici, de fapt
Locuri speciale de pe Pământ: aici gravitația nu funcționează

Care sunt locurile misterioase de pe Pământ pe care ar trebui să le cunoască toată lumea. Acestea au stârnit interesul specialiștilor care au observat că acolo gravitația nu funcționează. Unde se regăsesc acestea?

Locuri unde gravitația nu funcționează: sunt 8 pe Pământ

Planeta noastră este fantastică și cuprinde multe locuri fantastice pe care toată lumea ar trebui să le vadă cel puțin o dată în viață. Aceasta ascunde încă multe mistere, dar și multe comori.

Ea trăiește după legile gravitației descoperite de Isaac Newton, dar există câteva anomalii în această sferă în unele locuri în care legea nu poate fi aplicată. O mașină poate merge acolo cu motorul oprit sau o cascadă nu poate să aibă apa căzând din ea ori un bolovan foarte greu poate să stea pe vârful unei stânci fără să se prăbușească.

1. Cascada „revers” din Anglia – ea este situată în apropiere de Hayfield și are apă care urcă direct spre cer, formându-se mai degrabă ca o fântână. Secretul ei este în strâsă legătură cu vântul care e atât de puternic încât apa care cade din cascadă este prins și împins de vânt înapoi în sus.

Unde mai poți să vezi aceste fenomene?

2. O casă a misterelor în Oregon, SUA – există o cabană într-o pădure adâncă lângă misticul Vortex Oregon. Mulți oameni din întreaga lume au auzit de tărâmul uitat pe care nu trebuie să-l calce nimeni. Se crede că acolo este un câmp de forță sferic ce îi face pe oameni să simtă altfel realitatea. Aici, o mătură va sta vertical fără să cadă vreodată, bilele se rostogolesc pe o suprafață plană și simți cum nu poți merge câțiva pași normal fără să te sprijini de pereți.

3. Drumul de la poalele Muntelui Aragats din Armenia – Există un munte care uimește mintea multora chiar la granița dintre Turcia și Armenia. Mii de oameni vin pe acest munte an de an pentru a fi puși în fața unui fenomen uimitor antigravitațional. Dacă oprești motorul mașinii la poalele muntelui, vehiculul va urca singur. Chiar în apropiere este un râu care urcă și el singur. Majoritatea oamenilor care au trecut pe aici au susținut că este mult mai ușor să mergi în sus față de drumul la întoarcere, arată brightside.me. 

Specialiștii încă studiază astfel de locuri unice în lume. În timpul acesta, oamenii sunt invitați în număr mare pentru a vedea cu ochii lor fenomene uluitoare și greu de crezut pentru unii. Mai poți vedea astfel de locuri magice aici: Devils Tower, Wyoming, SUA, Drumul misterios din Coreea de Sud, bolovanul de aur din Myanmar sau Piatra lui Davasko în Argentina.