15 dec. 2021 | 12:40

Locurile misterioase de pe Pământ unde gravitația nu funcționează. Ce se petrece aici, de fapt

Știri generale
Locurile misterioase de pe Pământ unde gravitația nu funcționează. Ce se petrece aici, de fapt
Locuri speciale de pe Pământ: aici gravitația nu funcționează

Care sunt locurile misterioase de pe Pământ pe care ar trebui să le cunoască toată lumea. Acestea au stârnit interesul specialiștilor care au observat că acolo gravitația nu funcționează. Unde se regăsesc acestea?

Locuri unde gravitația nu funcționează: sunt 8 pe Pământ

Planeta noastră este fantastică și cuprinde multe locuri fantastice pe care toată lumea ar trebui să le vadă cel puțin o dată în viață. Aceasta ascunde încă multe mistere, dar și multe comori.

Ea trăiește după legile gravitației descoperite de Isaac Newton, dar există câteva anomalii în această sferă în unele locuri în care legea nu poate fi aplicată. O mașină poate merge acolo cu motorul oprit sau o cascadă nu poate să aibă apa căzând din ea ori un bolovan foarte greu poate să stea pe vârful unei stânci fără să se prăbușească.

1. Cascada „revers” din Anglia – ea este situată în apropiere de Hayfield și are apă care urcă direct spre cer, formându-se mai degrabă ca o fântână. Secretul ei este în strâsă legătură cu vântul care e atât de puternic încât apa care cade din cascadă este prins și împins de vânt înapoi în sus.

Unde mai poți să vezi aceste fenomene?

2. O casă a misterelor în Oregon, SUA – există o cabană într-o pădure adâncă lângă misticul Vortex Oregon. Mulți oameni din întreaga lume au auzit de tărâmul uitat pe care nu trebuie să-l calce nimeni. Se crede că acolo este un câmp de forță sferic ce îi face pe oameni să simtă altfel realitatea. Aici, o mătură va sta vertical fără să cadă vreodată, bilele se rostogolesc pe o suprafață plană și simți cum nu poți merge câțiva pași normal fără să te sprijini de pereți.

3. Drumul de la poalele Muntelui Aragats din Armenia – Există un munte care uimește mintea multora chiar la granița dintre Turcia și Armenia. Mii de oameni vin pe acest munte an de an pentru a fi puși în fața unui fenomen uimitor antigravitațional. Dacă oprești motorul mașinii la poalele muntelui, vehiculul va urca singur. Chiar în apropiere este un râu care urcă și el singur. Majoritatea oamenilor care au trecut pe aici au susținut că este mult mai ușor să mergi în sus față de drumul la întoarcere, arată brightside.me. 

Specialiștii încă studiază astfel de locuri unice în lume. În timpul acesta, oamenii sunt invitați în număr mare pentru a vedea cu ochii lor fenomene uluitoare și greu de crezut pentru unii. Mai poți vedea astfel de locuri magice aici: Devils Tower, Wyoming, SUA, Drumul misterios din Coreea de Sud, bolovanul de aur din Myanmar sau Piatra lui Davasko în Argentina.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro