Locul din România unde poți să dormi gratuit. Cazarea din inima munților unde nu plătești niciun ban

Locul din România unde poți să dormi gratuit. Cazarea din inima munților unde nu plătești niciun ban
Aici găsești cazare în inima munților și nu plătești niciun ban!

Locul din România unde poți să dormi gratuit! Știm că-ți place să descoperi locuri noi, și de ce nu unde să dormi gratis. Avem o veste pentru tine! Există locul din România unde poți dormi gratuit. Locația, aflată în inima munților, face parte din cele mai frumoase locații din România. Dacă te-am făcut curios, rămâi și citește mai departe.

Lacul Roșu, locul din România unde poți să dormi gratuit

Dacă ți-ai trezit dorința de aventură din tine și vrei un loc departe de gălăgia zilnică, Lacul Roșu poate să fie destinația de vis. Pe unde mai pui că aici poți să campezi pentru o noapte sau două, fără să plătești. Da, ai citit bine. Lacul Roșu este locul din România unde poți să dormi gratuit.

Dar până la asta avem să-ți mai spunem câte ceva despre această zonă sălbatică din România, în cazul în care nu știai. Dacă ajungi în zona Carpaților Orientali dai de Lacul Roșu.

Ceea ce este interesant este că lacul s-a format prin baraj natural. De altfel, este cel mai mare lac natural de munte din România. Atestarea istorică spune că lacul s-a format în 1837, după ce furtunile au dus la căderea unei bucăți mari de piatră din Muntele „Ucigașului”, care a blocat pârâul Licas, pârâul Roșu și pârâul Petrolul.

Lacul Roșu se află chiar la poalele munților Hălmagiu Mare, în apropiere de orașul Gheorgheni. Numele său provine de la aluviunile roșiatice, formate din oxizi de fier, care se depun în apă.

Datorită vieții sale animale bogate și a florei și faunei uimitoare, lacul este o destinație populară pentru iubitorii de natură.

Și-acum că am bifat și acest aspect, să revenim la tema noastră de astăzi.

Vezi și: Cele mai bune locuri de camping din România. Le-ai încercat?

Aici găsești cazare în inima munților și nu plătești niciun ban

După cum ați citit deja, Lacul Roșu, pe lângă spectaculozitatea și măreția sa, este locul unde sălbăticia este la ea acasă. De altfel în România încă mai există locuri neatinse de mâna omului, unde poți vedea toate splendorile naturii în forma lor brută, sălbatică.

Dar aici, la Lacul Roșu mai există ceva aparte. Conform unei vloggerițe, există 2 cabane unde poți dormi gratis, fără să plătești. De altfel tânăra vloggeriță explică și ceea ce ai de făcut dacă vrei să prinzi un loc de dormit aici:

„Ai vrea să te cazezi aici, în inima munţilor, înconjurat de peisaje de vis? Ei bine, poţi dormi gratuit în cele 2 cabine panoramice de lângă Lacul Roşu. Drumul de acces până la cabine este uşor.

De la Lacul Roşu faci 40-50 minute până la ele. Dacă vrei să dormi în una din aceste cabine, îţi poţi face o programare la următoarele numere de telefon: 0744 701 815 sau 0724 212 586 şi nu uita, urmăreşte-mă dacă vrei să descoperi locuri de vis din România!”, spune vloggerita pe Instagram.

Acum că ai aflat care este locul din România unde poți să dormi gratuit, nu mai altecva de făcut, decât să pui mâna pe telefon, să suni, și să-ți faci o programare. Punem pariu că va fi o experiență de neuitat!

Urmăriți Playtech.ro și pe