25 feb. 2024 | 23:49

Liviu Vârciu, un nou scandal cu vecinii din Greenfield. O mașină a artistului a fost lovită în parcare: ‘Am camere peste tot, să-mi scrie’

Monden
Liviu Vârciu, un nou scandal cu vecinii din Greenfield. O mașină a artistului a fost lovită în parcare: ‘Am camere peste tot, să-mi scrie’
Ce i-a transmis vinovatului

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști și prezentatori TV din România, se află din nou în centrul atenției, de data aceasta din cauza unui incident neplăcut petrecut în cartierul Greenfield, unde locuiește. Recent, artistul a făcut public pe rețelele de socializare un incident nefericit care a avut loc în parcarea complexului rezidențial, unde mașina sa a fost lovită de un alt autoturism. Indignat de această situație, Vârciu nu s-a sfiit să își exprime frustrarea și să amenințe cu măsuri drastice împotriva vinovatului.

Liviu Vârciu și-a găsit mașina lovită în parcare

Totul a început atunci când Liviu Vârciu a postat pe pagina sa de Facebook un story în care a făcut un apel către persoana responsabilă pentru avarierea mașinii sale.

Vezi și: Liviu Vârciu, în centrul unui nou scandal de amploare la început de an: „Apel la bunul-simț al domnului”. Vedeta ia măsuri din februarie EXCLUSIV

În mesajul său, artistul a menționat că știe tot ce s-a întâmplat, pentru că are camere de supraveghere în zonă și, în consecință, îl îndeamnă pe vinovat să își asume responsabilitatea și să îl contacteze în mod urgent.

 „Deșteptul care mi-a lovit mașina, să-mi scrie, că am camere peste tot. Anunț poliția și belești ****. Scrie-mi urgent”, a spus Vârciu.

Liviu Vârciu a fost extrem de deranjat de acest incident, mai ales că se petrece în locuința sa, într-un loc unde ar trebui să se simtă în siguranță. El i-a spus celui care a făcut fapta să îl sune înainte ca artistul să apeleze la poliție.

Artistul, probleme cu vecinii

Nu este prima dată când Vârciu se află în mijlocul unui scandal legat de locuința sa din Greenfield.

Vezi și: Liviu Varciu aleargă din greu pentru bani la Antena 1. 1.500 de km pentru Bravo, tată! VIDEO EXCLUSIV

El a dezvăluit recent, în cadrul unei apariții la Antena Stars, că a luat decizia de a închiria un loc de parcare în apropierea casei sale, ca urmare a conflictelor repetate cu vecinii săi. 

Frustrat de certurile și discuțiile interminabile legate de locurile de parcare, artistul a hotărât să găsească o soluție practică pentru această situație.

„În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini. Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu…”, a declarat artistul.

Te-ar putea interesa și: Carmina Vârciu nu urmărește comedia ”Bravo, tată!”, în care Liviu Vârciu joaca. De ce s-a întors în Arad, la mama ei EXCLUSIV

El și-a luat un loc suplimentar de parcare sperând să reducă tensiunile și disputa în ceea ce privește spațiile de parcare din zonă. 

„De săptămâna viitoare e cu plata parcarea aia cu mașinile. Să văd unde vă mai îmbulziți. Să văd unde vă mai îmbulziți acolo. Eu am vorbit cu proprietarul și am zis că vreau să închiriez. Nu vrea să vândă locul, că îl luam, l-am închiriat”, a adăugat Vârciu.

Artistul locuiește într-un complex rezidențial din zona Băneasa și a recunoscut că parcările sunt motivul principal al disputei cu vecinii săi. 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Familiile regale au luat cu asalt o stațiune românească. Aici e Raiul pe pământ
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA ASCUNDE un secret extrem de bine păstrat. Până acum, NIMENI nu a știut aceste lucruri
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro