Liviu Vârciu, dat de gol de soția sa. Ce nu face niciodată în casă EXCLUSIV

Liviu Vârciu, dat de gol de soția sa. Ce nu face niciodată în casă EXCLUSIV
Ce nu face niciodată Liviu Vârciu în casă?

Anda Călin, actuala iubită a lui Liviu Vârciu, bruneta care l-a făcut familist pe unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc, mărturisește că partenerul să se implică total în creșterea celor doi copii ai cuplului

Liviu Vârciu, dat de gol de soția sa. Ce nu face artistul în casă?

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de mai bine de cinci ani! Relația lor amoroasă a fost încercată de multe ori însă cei doi, de fiecare dată, au reușit să treacă peste orice discuție aprinsă.

Au împreună doi copii, o fată, Anastasia și Liviu Matei, mezinul familiei care a venit pe lume în primăvara lui 2020, în creșterea cărora se implică în egală măsură. Iubita lui Liviu mărturisește că vedeta de la Antena 1 este foarte atentă cu familia sa.

“Liviu mă ajută în creșterea copiilor când are timp și nu este la filmări. Acum este implicat într-un nou proiect de televiziune și pleacă dimineața și vine noaptea de la filmări. Liviu nu gătește deloc, eu gătesc în familie. Ne-am propus ca vara aceasta să mai mergem un weekend cu copiii la mare și încă unul doar noi doi. Să vedem”, a declarat Anda Călin pentru playtech.ro. 

Nu o mai tentează televiziunea

De precizat este și faptul că partenera lui Liviu Vârciu nu este străină de lumina reflectoarelor și a camerelor de filmat având în vedere că a avut o colaborare cu postul de televiziune Antena Stars, plus că a fost văzută de multe ori pe podium, defilând pentru diverși designeri de modă. 

“Am cochetat cu televiziunea, da, însă, nu îmi mai doresc să mă mai întorc în televiziune. Vreau să îmi deschid o afacere, dar să mai crească cel mic. Este frumos și sunt fericită că sunt mamă, mi s-a schimbat viața radical, normal, dar în același timp această  de mămică implică foarte multe responsabilită, griji plus că tu ajungi ca mamă, ca persoană, să te pui pe un loc doi, trei pentru că prioritari sunt copilașii”, a conchis pentru playtech.ro, Anda Călin.

Detalii despre prima lor întâlnire

Relația lui Liviu Vârciu cu Anda Călin vine după o perioadă în care Cupidon părea să îl fi ocolit pe artist. Cuplul formează în prezent o familie frumoasă, cei doi fiind totuși extrem de discreți.

Deși puțin cunosc povestea lor de dragoste în detaliu, Anda, iubita lui Liviu Vârciu, mărturisea cum s-a cunoscut cu artistul, în urmă cu peste cinci ani. Frumoasa brunetă a povestit că s-au văzut într-un restaurant, iar Liviu a fost cel care a făcut primul pas. 

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a transmis Anda Călin la InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI