În ce a investit Liviu Vârciu toți banii lui și ai iubitei. Visul lui s-a împlinit EXCLUSIV

În ce a investit Liviu Vârciu toți banii lui și ai iubitei. Visul lui s-a împlinit EXCLUSIV
In ce a investit Liviu Varciu toti banii sai si ai iubitei

Actorul Liviu Vârciu se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru premiera peliculei “Zăpadă, ceai și dragoste”, în care și-a investit toate economiile, inclusiv banii iubitei, eveniment care va avea loc pe 10 septembrie. În distribuție regăsim nume grele din show-biz, precum Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin, colegii lui Liviu din Antena 1. Liviu Vârciu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, despre acest proiect de suflet, dar și despre alt eveniment emoționant, petrecerea de botez a fiului său.

Joacă rolul unui pușcăriaș, în propriul film

După îndelungi așteptări și o amânare, din cauza pandemiei de Covid-19, actorul Liviu Vârciu își vede, în sfârșit, marele vis împlinit. El va debuta, ca producător, odată cu lansarea oficială a filmului “Zăpadă, ceai și dragoste”, inclus, în programul cinematografelor, începând cu 10 septembrie. “Am fost nevoit să amân lansarea din cauza pandemiei. E vorba despre o comedie, în care eu am rolul unui pușcăriaș. M-am ocupat de producție și am apelat apoi la unul dintre cei mai buni regizori de la noi, Cătălin Bugean”, ne-a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin au jucat gratis în filmul  ”Zăpadă, ceai și dragoste”

Artistul ne-a mai dezvăluit că, din distribuție, fac parte nume cunoscute ale showbiz-ului autohton, inclusiv colegi din Antena 1, precum Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin:

”Toți au acceptat să joace gratis, fără a fi remunerați”.

Chiar și așa, pentru lansarea comediei, Liviu Vârciu a cheltuit o avere, el investindu-și practic toate economiile. Și Anda Călin, iubita lui, l-a ajutat, pe plan financiar, din vânzarea apartamentului. Costurile producției se ridică la câteva sute de mii de euro, dar Liviu este convins că filmul se va bucura de succes și că-și va recupera măcar o parte din investiție.

Nunta cu Anda Călin nu va avea loc în 2021

În paralel cu lansarea primului său film, Liviu Vârciu se ocupă și de un alt eveniment foarte important, mai precis petrecerea de botez a băiețelului său, amânată, de asemenea, tot din cauza pandemiei. Juniorul Liviu Matei a împlinit deja un an, la sfârșitul lunii mai. Liviu i-a ales primul prenume, iar iubita lui, pe cel de-al doilea. Actorul nu a postat până acum nici o fotografie cu piticul său.

“Așa am vrut eu și nu am făcut-o din superstiție. Lumea o să-l cunoască după petrecere, botezul a avut loc anul trecut”, ne-a mai spus Liviu, pentru Playtech.ro.

În ceea ce privește nunta cu mama copiilor săi, artistul ne-a mărturisit că evenimentul nu va avea loc în acest an.

“În 2021 vom face doar petrecerea de botez”.

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. După mai multe despărțiri și împăcări, ei s-au mutat împreună, în 2019, în vila actorului. S-au cunoscut într-un restaurant, Liviu fiind cel care a făcut primul pas.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI