Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi la TV. Nu și-a mai putut ascunde durerea cruntă din suflet

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi la TV. Nu și-a mai putut ascunde durerea cruntă din suflet
Liviu Varciu a izbucnit in lacrimi la TV. Nu si-a mai putut ascunde durerea crunta din suflet

Liviu Vârciu a început să plângă în hohote la televizor, după ce le-a dezvăluit admiratorilor săi drama cumplită prin care a trecut în ultimii ani de zile. Celebrul artist  și-a adus aminte de cei mai importanți bărbați din viața lui, tatăl și fratele, pe care i-a pierdut în urmă cu ceva timp. Cum s-a întâmplat totul.

Cum i-a pierdut Liviu Vârciu pe tatăl și fratele său

Liviu Vârciu nu are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar în ultima decadă s-a remarcat ca prezentator TV, găzduind diverse emisiuni de divertisment la mai multe posturi de televiziune.

Carismatic, chipeș, șarmant și talentat, ajutorul lui Nea Marin Barbu de la „Poftiți pe la noi” ne-a obișnuit, de-a lungul anilor, cu firea sa veselă, glumele istețe, optimismul debordant și multă poftă de viață, motiv pentru care fanii săi nu-l văd adesea supărat.

Însă, de curând, românii au descoperit o latură sensibilă a lui Liviu Vârciu, atunci când actorul a vorbit, printre lacrimi, despre una dintre cele mai cumplite drame ale vieții sale. Artistul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, în momentul în care și-a adus aminte de tatăl și fratele lui, pe care i-a pierdut la distanță de 12 ani.

Fostul câștigător de la Te Cunosc de Undeva a fost cuprins de durere atunci când, în anul 2009, fratele său Ionuț a murit într-un accident rutier, iar anul trecut, în plină pandemie, Liviu Vârciu și-a luat adio de la tatăl său.

„Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu”

În cadrul emisiunii Poftiți pe la Noi, Liviu Vârciu și-a serbat ziua de naștere, împlinind vârsta de 40 de ani. Odată ce a schimbat prefixul, nea Marin l-a surprins cu un tort aniversar, moment care l-a emoționat pe fostul solist de la L.A, considerându-l pe coregraf un părinte adoptiv.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei.

Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21.”, a mărturisit Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni TV la Antena 1.

Liviu Vârciu și nea Marin Barbu sunt prieteni buni de peste 12 ani de zile, iar relația lor este foarte strânsă, lucru ce se poate vedea și în edițiile de „Poftiți pe la Noi”, acolo unde cei doi protagoniști se tachinează tot timpul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI