Ce tratament special va face Liviu Vârciu, după ultimele probleme de sănătate. A aflat ce afecțiune avea, de fapt EXCLUSIV

Ce tratament special va face Liviu Vârciu, după ultimele probleme de sănătate. A aflat ce afecțiune avea, de fapt EXCLUSIV
Totul este o problema mai veche

Vedeta celor de la  Antena 1 a ajuns și prin diverse spitale, fie ele private sau de stat, făcându-și mai multe analize, dar și teste antiCOVID-19, toate negative, din cauza unei răceli care l-a ținut zile bune la pat. Liviu Vârciu  a trecut și încă trece printr-o perioadă mai complicată din cauza stării sale de sănătate. Actorul și interpretul de 40 de ani s-a luptat în ultimele zece zile cu o răceală rebelă care i-a dat peste cap întreaga viață. Vedeta celor de la  Antena 1 a ajuns și prin diverse spitale, fie ele private sau de stat, făcându-și mai multe analize, dar și teste antiCOVID-19.

Și-a făcut RMN la cap

”Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat.

Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste antiCOVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ.

Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte”, a declarat Vârciu pentru impact.ro.

În plus, a încercat și diverse tratamente, dar din păcate rezultatele pozitive s-au lăsat așteptate.

Cauza – o sinuzită mai veche

Datele problemei par să se fi schimbat în ultimele zile.

”Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită.

M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!”, adaugă Vârciu.

A leșinat pe scaun

Diagnosticul propus de medicul de la Spitalul Militar l-a făcut pe Liviu Vârciu să retrăiască un moment petrecut de mult, pe care credea că l-a și uitat deja:

”S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri.

Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care ulmbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun.

Când mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!”.

Tratament special, cu castraveți de mare

Liviu Vârciu a fost însă ajuns din urmă de ”blestemul” sinuzitei de mai multe ori în viață. Însă în urma cu vreun deceniu în viața sa s-a petrecut o mica ”minune”.

”Un cumătru de-al meu a reușit să mă convingă să fac un tratament special, cu castraveți de mare.

Totul s-a petrecut acum vreo zece ani. Am zis da, dar am trecut prin momente delicate.

După ce castraveții au fost introduși în nările mele, am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite.

Iar apoi am reușit să elimin o cantitate mare din infecția aia nenorocită. Și vreo zece ani nu am mai știut nimic despre prietena mea sinuzita.

Cred că va trebui să găsesc iar un timp liber să dau o fugă până la mare.

Castraveții aceia speciali nu se găsesc chiar cu una, cu două, dar am ajuns deja să cred în puterea lor de vindecare!”, spune același Liviu Vârciu.

Se întoarce pe platourile de filmare

Vedeta celor de la Antena 1 nu poare a avea însă un scenariu secundar de abordat, fiindcă ”datoria” îl cheamă iar pe la timona emisiunii ”Prețul bun”.

”Trebuie să fiu foarte atent la sănătatea mea în zilele următoare fiindcă trebuie să mă întorc pe platourile de filmare, mai întâi.

O voi lua ușor, iar mai apoi, când voi găsi ceva timp liber cred că va urma întâlnirea cu castraveții aceia de mare miraculoși!”, a conchis Liviu Vârciu.  

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI