25 feb. 2020 | 12:40

Liviu Dragnea, mesaj din afara închisorii de la iubita mai tânără cu 30 de ani. Totul este clar acum

Știri generale
Liviu Dragnea, mesaj din afara închisorii de la iubita mai tânără cu 30 de ani. Totul este clar acum
Cum arată vila uriașă a lui Liviu Dragnea, din localitatea natală. Oamenii sunt șocați când văd asta

Liviu Dragnea și Irina Tănase își trăiesc dragostea unul departe de celălalt. Cu toate acestea, cei doi își demonstrează, cum pot, iubirea unuia pentru celălalt. Iată ce mesaj i-a transmis iubita lui.

Liviu Dragnea, mesaj din afara închisorii de la iubita mai tânără cu 30 de ani

De Dragobete, Liviu Dragnea i-a transmis un buchet de trandafiri în formă de inimioară. Irina Tănase nu se lasă mai prejos și a vrut să-l surprindă pe alesul inimii ei. Aceasta a postat, așa cum obișnuiește un mesaj cu subînțeles pe contul de Instagram. Dedicația pe care i-a făcut-o lui Liviu Dragnea este de-a dreptul emoționantă: ”You are my blue crayon, the one I never have enaugh of, the one I use to colour my sky (n.red. ”Tu ești creionul meu albastru, cel de care nu mă mai satur, cel pe care îl folosesc să-mi colorez cerul”).

Ce mesaj i-a mai transmis Irina

Un alt mesaj pe care l-a postat recent în spațiul virtual de către blondină a fost și acesta:

„Dacă cineva mă întreabă – Ce este Iadul? – i-aș răspunde: distanța dintre două persoane care se iubesc”, spune Irina, pe Instagram.

De dragobete, Liviu Dragnea a făcut un gest pentru iubita sa, trimițându-i un buchet de trandafiri în formă de inimioară. Tânăra a pozat cadoul alături de o fotografie cu cei doi.

„Love is patient, love is kind. (..) It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails. ♥️”/ „Dragostea este răbdătoare, dragostea e bândă. Mereu te protejează, mereu are încredere, mereu are speranță, mereu e perseverentă. Dragostea niciodată nu eșuează”, a fost mesajul blondinei din descrierea postării.

Reamintim că, despre cei doi s-a spus că relația lor nu ar fi pe făgașul cel bun, existând ipoteza unei despărțiri. Irina se pozase fără inelul de logodnă, astfel că asta le-a dat multora de bănuit. Deși s-a crezut că va urma pașii iubitului ei și va intra competiția pentru ședfia Organizației pentru femei a PSD, aceasta a ținut să clarifice. „Nu intru în politică”, a fost mesajul tranșant și clar al blondinei, după speculațiile din mediul online și nu numai.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro