Irina Tănase, emoționată până la lacrimi de gestul lui Liviu Dragnea. Ce cadou a primit de la iubit

Irina Tănase, emoționată până la lacrimi de gestul lui Liviu Dragnea. Ce cadou a primit de la iubit
Irina Tănase, emoționată de gestul lui Dragnea. Ce surpriză i-a făcut fostul președinte PSD de Dragobete?

Irina Tănase trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Deși este departe de cel care urmează să-i devină soț, acesta se preocupă din spatele gratiilor ca iubita sa să nu simtă lipsa lui, mai ales de Dragobete. Ce cadou i-a oferit Dragnea Irinei Tănase? Gestul a emoționat-o până la lacrimi.

Irina Tănase, emoționată de gestul lui Dragnea de Dragobete

Povestea de dragoste dintre Irina și Liviu continuă, deși mulți nu le-au dat șanse după ce acesta a intrat în închisoare. Fostul peședinte al Partidului Social Democrat nu pierde nicio ocazie să-i arate că blondina îi este mereu primul gând. Mai mult decât atât, o surprinde cu mesaje și gesturi emoționante în zilele speciale. Acum, de Dragobete, Dragnea s-a gândit să îi demonstreze încă o dată dragostea pentru ea, așa că a făcut tot posibilul și i-a dăruit un buchet de flori în formă de inimioară. Tânăra a pozat cadoul alături de care se afla o fotografie cu cei doi.

„Love is patient, love is kind. (..) It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails. ♥️”/ „Dragostea este răbdătoare, dragostea e bândă. Mereu te protejează, mereu are încredere, mereu are speranță, mereu e perseverentă. Dragostea niciodată nu eșuează”, a fost mesajul blondinei din descrierea postării.

Irina Tănase, emoționată de gestul lui Dragnea de Dragobete. Cum a surprins-o acesta pe blondină?
Irina Tănase, emoționată de gestul lui Dragnea de Dragobete. Cum a surprins-o acesta pe blondină?

Intră sau nu Irina în politică?

Cu toate că deseori își demonstrează dragostea în mediul online, tot acolo oferă niște ipoteze implicite ale unei despărțiri. Irina s-a poza fără inelul de logodnă, a oferit mesaje fanilor în care se simțea că este depășită de situația în care se află, iar acum pare că a trecut peste gândurile mai puțin pozitive.

Deși s-a crezut că va urma pașii iubitului său și va intra în competiția pentru șefia Organizației pentru femei a PSD, nu este așa. „Nu intru în politică”, a fost mesajul tranșant și clar al blondinei, după speculațiile din mediul online și nu numai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI