Irina Tănase a făcut anunțul chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ce a mărturisit acum iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a făcut anunțul chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ce a mărturisit acum iubita lui Liviu Dragnea
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a făcut anunțul chiar de Ziua Îndrăgostiților

Irina Tănase și-a obișnuit admiratorii cu mesaje cu substrat, postate pe Instagram. Pentru a marca Ziua Îndrăgostiților, iubita lui Liviu Dragnea a plusat pe rețelele de socializare, publicând un alt mesaj, mai sensibil decât celelalte.

Irina Tănase a făcut anunțul chiar de Ziua Îndrăgostiților

Avea 21 de ani când s-a angajat la minister, în calitate de asistentă a lui Liviu Dragnea, iar de atunci au trecut cinci ani. Între timp, cei doi au început o relație de iubire pe care destinul a decis să o ”așeze” altfel, unul dintre protagoniști, de altfel și cel mai puternic om din stat, stând departe de partenera sa. În urmă cu puțin timp, se zvonea că cei doi s-ar fi despărțit, drept dovadă fiind inelul primit de Irina din partea lui Dragnea care nu mai stătea pe mâna sa.

Mai mult, ceea ce consolida vestea erau mesajele cu iz de separare, postate de tânără pe rețelele sociale. Ulterior, s-a aflat că tristețea provenea din alte cotloane ale sufletului. Partenerii aveau în plan să se căsătorească anul acesta, însă decizia magistraților în privința lui Dragnea i-a luat prin surprindere.

„Ce este Iadul?”

Totuși, Irina a decis să aștepte, apoi să facă pasul cel mare. De altfel, fata a și făcut pași pentru a fi alături de Dragnea, chiar și în aceste condiții. Și-a luat atestat de mediator, lucru care înseamnă că poate să meargă de câte ori este posibil pentru a-și vedea ”clientul” la închisoare, ceea ce a și făcut.

Irina Tănase a făcut anunțul chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ce a mărturisit acum iubita lui Liviu Dragnea
Mesajul postat de Irina Tănase pe Instagram

Așadar, departe de despărțire. Și tot departe de despărțire este și mesajul blondinei, postat în urmă cu câteva minute în spațiul virtual, care nu mai induce ideea de separare, ci de neputința de a fi alături de omul drag.

„Dacă cineva mă întreabă – Ce este Iadul? – i-aș răspunde: distanța dintre două persoane care se iubesc”, spune Irina, pe Instagram.