Liviu Dragnea decide tot la PSD și din pușcărie. Ce a putut să declare acum Viorica Dăncilă

Liviu Dragnea decide tot la PSD și din pușcărie. Ce a putut să declare acum Viorica Dăncilă
Liviu Dragnea decide tot la PSD și din pușcărie

Viorica Dăncilă a susține că deși se află în pușcărie, Liviu Dragnea încearcă să-i pună bețe în roate și vrea să-i blocheze candidatura pe listele Partidului Social Democrat Teleorman la alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea decide tot de la PSD chiar și din pușcărie

Fostul premier al României Viorica Dăncilă spune că Dragnea i-ar oferi un loc eligibil lui Carmen Dan, aceasta fiind unul dintre oamenii lui de încredere. Adrian Gâdea este șeful PSD Teleorman, care este unul dintre locotenenții lui Liviu Dragnea.

”Liviu Dragnea, chiar și din închisoare, are o influență asupra mai multor lideri din PSD Teleorman. Liviu Dragnea nu mă dorește pe listă la parlamentare pentru că nu am dat amnistie și grațiere, așa cum a insistat. Liviu Dragnea o dorește pe listă pe Carmen Dan. Sper că liderii PSD nu vor face ce spune Liviu Dragnea.

Nu am aut nicio discuție cu liderii partidului pe acest subiect, dar am încredere în vorbele președintelui Marcel Ciolacu, care a spus că un fost premier PSD trebuie să se regăsească pe listele partidului la parlamentare. Am fost europarlamentar și premier, deci înțeleg și exigențele Legislativului.

Nu cred că un fost premier al partidului poate fi exclus de pe listă. Așa cum a spus și Marcel Ciolacu, nu cred că trebuie să ne omorâm foștii lideri ai partidului”, a spus Viorica Dăncilă pentru Adevărul.

Cele trei motive pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la parlamentare

Viorica Dăncilă spune că există cel puțin trei motive pentru candidatura sa la alegerile parlamentare.

”1. Nu am nicio vulnerabilitate. În condițiile în care se vorbește despre acuzații de corupție și de subminare a independenței Justiției, eu nu am astfel de pete. Aduc în PSD imaginea unui om integru. Cred că partidul are nevoie de astfel de oameni. PSD trebuie să se despartă de personaje vulnerabile pe chestiuni ce țin de corupție și de Justiție.

2. PSD trebuie să se prezinte cu o echipă unită la alegerile parlamentare pentru a obține o victorie.

3. Programul de guvernare din perioada 2018-2019 a fost un succes economic și social. Am fost premierul care a crescut nivelul de trai al românilor”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit sursei citate.

Ce a declarat Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă spune că Dragnea decide tot la PSD din pușcărie

”Premierul României, nu sluga lui”

Cu câteva luni în urmă Viorica Dăncilă i-a răspuns lui Dragnea, care afirmase într-un interviu că de fapt ea a avut inițiativa unei ordonanțe pentru amnistiție și grațiere pe vremea când era premier.

Dăncilă susținea că au fost făcute presiuni din partea lui Liviu Dragnea pentru această ordonanță, dar ea a refuzat deoarece era ”premierul României, nu sluga lui”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI