Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19
Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19 Sursă foto: Inquam photos/Liviu Chirică

Momente extrem de tensionate pentru mai mulți membri PSD, printre care și liderul acestora, Marcel Ciolacu. După ce au intrat în contact cu trei lideri PSD din Sălaj, infectați cu COVID-19, cei vizați și-au făcut testul COVID-19, iar între timp s-au autoizolat.

Care sunt rezultatele testelor COVID-19

Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au intrat de ieri în izolare, după ce au aflat că au intrat în contact cu alți colegi din PSD care au fost testați pozitiv cu COVID-19. Cei trei lideri și-au făcut ieri testul, iar până la aflarea rezultatului au ales să se autoizoleze pentru a evita riscul unei posibile transmiteri.

Din fericire, în această dimineață au sosit rezultatele testelor, acestea fiind negative. Pentru că niciunul nu este infectat cu COVID-19, aceștia au ales să iasă din izolare și să-și continue activitatea politică.

Ce reacție a avut Marcel Ciolacu după apariția dovezilor posibilei fraude a alegerilor

Aflat în izolare la domiciliu, fiind suspect de COVID-19, Marcel Ciolacu nu a putut rămâne pasiv după apariția publică a imaginilor care ar demonstra fraudarea voturilor. În urmă cu câteva ore au fost aduse în atenția publicului imagini video în care membrii USR-PLUS sunt surprinși în sala de la BEC, sector 1, în care se aflau sacii sigilați cu voturi. Aceștia apar căutând un sac anume, iar după ce îl găsesc, îl sustrag și părăsesc încăperea.

La vederea acestor imagini, Marcel Cioloș, alături de alți membri PSD au izbucnit, solicitând anularea alegerilor și reorganizarea acestora.

“Este incredibil, mai ales după ieşirea preşedintelui României care acuza PSD-ul că a furat alegerile, este incredibil, la 30 de ani de democraţie, jandarmeria şi poliţia să facă aşa ceva. Să înlesnească aşa ceva. Fiindcă fără accesul dat de către jandarmerie nu se putea face aşa ceva”, a spus Marcel Ciolacu,într-o intervenție tekefonică la “Sinteza Zilei”.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă a mai văzut situații similar de sustras voturi, Marcel Ciolacu a negat, fără a avea niciun dubiu.

„Niciodată în România nu s-a întâmplat aşa ceva, nici la ultima comună din România nu s-a întâmplat aşa ceva. Domnul Vela, astăzi ar trebui să-şi dea demisia, iar ministerul Public să se auto-sesizeze din noaptea aceasta să înceapă strângerea de probe.”, a mai spus acesta.

Liderul PSD a confirmat că în imagini este surprins consilierul lui Clotilde Armand și a dat asigurări că va solicita anularea voturilor.

“E consilierul doamnei Clotilde Armand, a fost şi identificat. În primul rând, organele de anchetă, din noaptea aceasta trebuie să-şi facă datoria, din noaptea aceasta trebuie să acţioneze, mâine vom strânge avocaţii şi vom face toate analizele. Categoric (vom cere anularea alegerilor)”, a spus acesta, potrivit Antena3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI