Liviu Dragnea ar putea fi liber din nou. Ce decizie au luat astăzi autoritățile

Liviu Dragnea ar putea avea din nou o zi de permisie

Liviu Dragnea ar putea fi din nou liber pentru o zi, după ce Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat o permisie de 24 de ore. Ultima dată când fostul lider al PSD a putut să părăsească închisoarea a fost în urmă cu două luni.

Liviu Dragnea ar putea avea din nou o zi de permisie

Fostul președinte al PSD se află încarcerat la Penitenciarul Rahova din data de 27 mai 2019, când a fost condamnat de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, viața în închisoare

Prima permise pe care Liviu Dragnea a primit-o a fost în urmă cu două luni, deşi legea spune clar că acei condamnaţi care sunt cercetaţi în alte dosare penale nu au dreptul la o asemenea recompensă. Ulterior, ministrul Justiției a trimis un control la Rahova pentru că permisia ar fi fost acordată ilegal. Explicaţia ar putea fi faptul că ANP nu a fost informată oficial că Liviu Dragnea este urmărit penal în alt dosar, mai precis în dosarul TelDrum.

Vineri, Liviu Dragnea a depus o nouă cerere pentru a primi o permisie de 24 de ore, care a fost admisă de Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI