14 ian. 2020 | 12:08

Ce se întâmplă în PSD, în timp ce Liviu Dragnea cere să fie eliberat. Ziua decisivă

Știri generale
Ce se întâmplă în PSD, în timp ce Liviu Dragnea cere să fie eliberat. Ziua decisivă

Liviu Dragnea cere să fie eliberat din închisoare și susține că stă de multe luni în spatele gratiilor, pe nedrept. Fostul lider al social-democraților a făcut astfel de afirmații cu o zi în urmă. Acesta le-a cerut judecătorilor de la Curtea Supremă să îi redea starea de libertate. Marți, liderii PSD se reunesc, începând cu ora 12:00, pentru o ședință Comitetului Executiv Național. „Stau de 8 luni nevinovat în penitenciar”, a transmis Liviu Dragnea, când s-a aflat în fața magistraților de la Curtea Supremă.

Ce se întâmplă în PSD, în timp ce Liviu Dragnea cere să fie eliberat. Ziua decisivă

E o zi decisivă pentru PSD, mai ales că ședința de marți va fi prima de acest fel, pe 2020, și va reuni cel mai important for al conducerii partidului. La rândul său, fostul lider al acestora își joacă ultima carte, în speranța că va fi eliberat din Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea cere să fie eliberat din închisoare și susține că stă de multe luni închis, pe nedrept.

Liviu Dragnea cere în prezent să fie eliberat din închisoare

„Vreau să mă refer la un neadevăr, şi anume că eu le-am cunoscut pe Anisia şi Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet Nu am iniţiat acest recurs doar pentru că aş fi nevinovat, pentru a ieşi cu orice preţ din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziţia dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteţi casaţia. Cred cu tărie în nevinovăţia mea”, a mai susținut fostul lider PSD, potrivit Realitatea.

În acest mod, speră să obțină o rejudecare pentru dosarul Angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, fiind vorba despre o sentință pe care deja o execută. Decizia în procesul său va fi pronunțată pe data de 21 ianuarie. Totodată, ședința marcată azi va fi una prin care colegii social-democrați vor încerca să se rupă de „epoca Dragnea”. Acest lucru a fost susținut și de Marcel Ciolacu, președintele interimar. Mai mult, colegii din partid și-au văzut de treburi, câtă vreme Liviu Dragnea se luptă cu propriile probleme de natură legală.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Angajații din România s-au sucit. Nu mai vor această muncă
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
FINAL de război în Ucraina. Zelenski, anunț ISTORIC: Un sfârșit rapid și drept
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro