16 dec. 2020 | 14:59

Livian de la Puterea Dragostei dă cărțile pe față. Ce spune despre prima noapte cu Ligi

Monden
Livian de la Puterea Dragostei dă cărțile pe față. Ce spune despre prima noapte cu Ligi
După zile întregi de speculaţii, Livian de la Puterea Dragostei spune totul despre relaţia cu Ligi

După zile întregi de speculaţii, Livian de la Puterea Dragostei dă cărțile pe față şi spune totul despre prima noapte cu Ligi. Admiratoarele abia aşteptau să primească un răspuns.

Ce spune Livian de la Puterea Dragostei despre Ligi

În urmă cu doar câteva zile, fostul concurent al show-ului matrimonial de pe Kanal D anunţa colaborarea alături de o colegă de emisiune, motiv pentru care fanii au început să vorbească despre o posibilă relaţie dintre cei doi. Acum, Livian de la Puterea Dragostei dă cărțile pe față şi spune totul despre prima noapte cu Ligi. Acesta a dorit să le comunice admiratorilor noutăţile într-un vlog pe YouTube.

Artistul a mărturisit că între el și Ligia Dolha nu este decât o relație foarte frumoasă de prietenie, colaborarea lor fiind una doar din punct de vedere profesional.

“Este oficial! Am un anunț foarte important! Eu şi Ligi suntem într-o relație…. Suntem într-o relație cu muzica. Sperăm să vă placă.

Am fost astăzi la studio să finalizez melodia pe care o fac în colaborare cu Ligi.. A fost oarecum o ruşine pentru că trebuia să ajung cu Ligi la o anumită oră. A fost prima noapte când am dormit aici la garsonieră și atâta de bine am dormit și de profund că m-am trezit la ora 12 și ceva.

Până am fost eu, până s-a trezit Ligi.. Am mers înainte, am tras partea mea, până a venit Ligi să tragă și partea ei, a trebuit să îl ținem pe domnul Sandu Ciorbă. Oricum, a câștigat respectul meu.

O să iasă nebunie, avem o melodie de Crăciun și mai am ceva pregătit pentru ianuarie, tot ceva de suflet. Melodia asta de Crăciun e o combinație de colind cu rapp, dar foarte tare combinația, foarte tari vorbele.?”, le-a spus Livian internauţilor.

Livian de la Puterea Dragostei: “Am ştiut ce fată e”

Mai mult, câştigătorul celui de-al doilea sezon “Puterea Dragostei” a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale colege de platou – Ligia Dolha, în vârstă de 27 de ani.

“La reintrarea Ligiei în casă, eu am știut ce fată e. Am știut și am avut dreptate. Mi s-a confirmat pe zi ce trece. Între mine și ea nu există absolut nimic cu tentă…sexuală, să zic așa sau cu tentă sentimentală. Sentimentală poate că există, din pură prietenie, pentru că o respect, mă respectă. Dar mai mult nu vine nici din partea mea, nici din partea ei”, a mai povestit Livian, pe YouTube.

Se pare că Livian doreşte acum să se concentreze pe cariera, mai ales ca de curând a pus capăt recent relației amoroase cu Florentina Neagu. Amintim că în timpul show-ului matrimonial de la Kanal D, artistul s-a îndrăgostit nebuneşte de Bianca Comănici, cei doi având o relaţie plină de suişuri şi coborâşuri. Din păcate, neînţelegerile dintre ei au dus la despărţirea finală.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Capital.ro
Culorile în care să te îmbraci la prima întâlnire pentru a face o bună impresie | Sunt şase nuanţe cu care poţi da lovitura
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
A început PLATA PENSIILOR, se DAU și în WEEKEND! ANUNȚUL Poștei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro