Live Stream Wimbledon 2022: Sorana Cîrstea – Tatjana Maria în turul 2. Partida a intrat în setul decisiv

Live Stream Wimbledon 2022: Sorana Cîrstea - Tatjana Maria în turul 2. Partida a intrat în setul decisiv
Sorana Cîrstea va juca împotriva germancei Tatjana Maria, în turul 2 de la Wimbledon

Live Stream Wimbledon 2022: Sorana Cîrstea – Tatjana Maria. Jucătoarea din Târgoviște a debutat cu dreptul în turneul londonez de Grand Slam, dotat cu premii totale de 47 de milioane de euro. În turul 2, iubita lui Ion Ion Țiriac o va înfrunta, astăzi, pe germanca Tatjana Maria (103 WTA). Partida Soranei Cîrstea poate fi urmărită la tv pe Eurosport, dar și în format Live Stream pe playtech.ro.

Live Stream Wimbledon 2022: Sorana Cîrstea – Tatjana Maria

UPDATE Ora 17.55. Sorana Cîrstea a dominat setul secund, având un control total asupra jocului. Românca s-a impus cu 6-1 după 38 de minute și duce partida în decisiv.

UPDATE Ora 17.15. Sorana Cîrstea a pierdut primul set cu 3-6. Jucătoarea noastră a început dezastruos partida, fiind condusă după un sfert de oră cu 5-0. Românca și-a revenit și a câștigat trei ghemuri consecutiv, dar setul a fost adjudecat, până la urmă, de germanca Tatjana Maria, după 33 de minute de joc. Partida e transmisă pe Eurosport 1.

Live Stream Wimbledon 2022: Sorana Cîrstea – Tatjana Maria. Jucătoarea noastră a reușit o victorie muncită în primul tur al competiției de Grand Slam ce are loc pe terenurile de la All England Club. Ea a trecut de sârboaica Aleksandra Krunic, locul 41 WTA, scor 7-6, 7-6.

Sorana a recunoscut că jocul nu i-a funcționat cum și-ar fi dorit.

„Da, un meci în care nu am jucat atât de bine pe cât mi-aș fi dorit. Dar am luptat, am stat acolo, personal m-am simțit un pic incomod astăzi pe teren, însă mă bucur că am reușit să termin în două seturi. Am avut 5-3 în primul set, cred că acolo am pierdut un pic meciul din mână. Acolo putea să fie un meci 6-3, 6-2 mult mai ușor, dar primul meci la un turneu de Grand Slam nu e niciodată ușor și mă bucur de modul în care am luptat și de victorie, până la urmă”, a spus Sorana pentru Eurosport.

Partida poate fi văzută pe Eurosport

Sorana Cîrstea a adăugat că se simte mai comod pe iarbă în acest sezon, chiar dacă prima partidă nu a fost una strălucită.

„Per total a fost un meci frumos, însă nu la nivelul la care mi-aș fi dorit. Dar nu întotdeauna reușești să fii 100%, să joci cum îți planifici și să câștigi la pas. O victorie muncită de care sunt mândră. Atât am putut astăzi, dar a fost suficient. Anul acesta sunt mai comodă pe iarbă, înțeleg mai bine ce trebuie să joc, ce trebuie să fac”, a mai spus Sorana Cîrstea, după calificarea în turul 2 la Wimbledon 2022, pentru sursa citată

Sorana Cîrstea va juca în turul al doilea contra sportivei Tatjana Maria. Nemțoaica se află pe locul 103 în ierarhia mondială de simplu. De-a lungul timpului, cele două s-au intersectat în trei rânduri, iar de fiecare dată a câștigat Sorana. Confruntarea de azi va fi a doua a zilei de pe Terenul 18, primul duel va fi cel din competiția masculină dintre Frances Tiafoe și Maximilian Marterer. Meciul dintre Cîrstea și Maria ar putea începe undeva în jurul orei 15:30 și va fi transmis la tv de Eurosport.

Sorana Cîrstea va cădea două locuri în ierarhia WTA, după Wimbledon, ajungând pe 34. La această ediție nu se acordă puncte, motiv pentru care românca le va pierde pe cele 100 primite, anul trecut.