26 sept. 2019 | 18:43

LIVE stream Sacrificiul, online, pe Antena 1. Ce se întâmplă în episodul 6 din sezonul 1

Monden
LIVE stream Sacrificiul, online, pe Antena 1. Ce se întâmplă în episodul 6 din sezonul 1

Serialul Sacrificiul a debutat pe data de 11 septembrie, pe micile ecrane. Cu o distribuție impresionantă, producția marca Antena 1 i-a ținut până acum pe telespectatori cu sufletul la gură. Toată lumea se întreabă ce va urma în serialul inspirat din povești reale.

Serialul Sacrificiul – Episodul 6 Live Stream Video pe Antena 1

Producția originală are un scenariu semnat de Radu Grigore și Simona Macovei, fiind produs de către Roxana Ion. Așa cum s-au obișnuit până acum, fanii pot urmări cele mai noi episoade ale acestui serial în zilele de miercuri și joi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Serialul Sacrificiul – Episodul 6 Live Stream Video

Din distribuția show-ului TV fac parte nume grele din showbiz-ul românesc, cum ar fi Maia Morgenstern, Cristina Ciobănașu, Dorian Popa sau Oana Zăvoranu, alături de alți zeci de actori. Împreună cu Claudiu Istodor, care îl joacă pe Ștefan Oprea, actrița poate fi văzută în serial în rolul Evei, un personaj decisiv.

Serialul Sacrificiul a mobilizat peste 40 de actori!

Filmările pentru serialul care pare să fi cucerit inimile românilor au avut loc în patru locații diferite. Scenele s-au filmat atât în Capitală, cât și la Mogoșoaia, Buftea și Snagov. Echipa care a lucrat la această producție a fost una masivă. Cei 40 de actori implicați în acest proiect au fost nevoiți să schimbe și peste 1.400 de ținute vestimentare de marcă.

Distribuția impresionantă s-a deplasat și la Moeciu, dar și până pe litoral, la Mamaia, acolo unde au fost filmate anumite secvențe esențiale.

Filmările pentru serialul Sacrificiul au început încă din luna mai a acestui an, fiind necesare mai bine de 13 săptămâni pentru realizarea tuturor momentelor dorite. A fost necesară și o echipă formată din 100 de persoane, dintre care 40 doar actorii. Aceștia au filmat aproximativ 780 de ore și au consumat peste 7,000 de cești de cafea pe platoul de filmare!

Live Stream Online Episodul 6 din serialul Sacrificiul de la Antena 1

„Este un format nou, original, pe care l-am dezvoltat împreună cu Simona Macovei și Radu Grigore si la care muncim încă din toamna anului trecut. Consider că e un proiect foarte ambițios.

Are o distribuție absolut excepțională, formată din tineri (nume noi), tineri de care știți deja, dar și monștrii sacri ai teatrului românesc pe care orice producător și regizor ar fi onorați să îi aibă în distribuție”, povestea Ruxandra Ion despre serialul Sacrificiul, înainte de lansarea oficială.

Episodul 6 din serialul Sacrificiul poate fi urmărit Live Stream și pe site-ul https: antenaplay.ro, nu doar pe micul ecran.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro