Pe lângă filmările din Sacrificiul, Dorian Popa mai are 6 job-uri. Ce face actorul cu banii

Pe lângă filmările din Sacrificiul, Dorian Popa mai are 6 job-uri. Ce face actorul cu banii
Dorian Popa, job-uri nenumărate. Ce face acesta cu banii?

Dorian Popa a revenit pe platourile de filmare. După ce fanii au fost întristați la finele serialului La la Band, dat fiind faptul că era ultimul proiect actoricesc al solistului, Dorian a stat ceva timp pe bară, mai apoi le-a dat vestea că s-a alăturat echipei de la Sacrificiul. Majoritatea credeau că Popa și-a luat definitiv mâinile de pe scenarii, însă nu a fost așa. Pe lângă apariții, evenimete și noul serial, vedeta nu duce lipsă și de alte job-uri. Ce face cântărețul cu banii?

Dorian Popa, job-uri fără număr. Ce face cu banii?

Dorian Popa are o perioada extrem de bună pe toate planurile, mai ales pe cel al caierei. De săptămâna trecută, a revenit pe micile ecrane într-un nou serial românesc, Sacrificiul. Pe lângă asta, el are parte în continuare de concerte peste concerte, numeroase proiecte, iar de evenimente nici nu mai pomenim.

„Pe lângă filmările la «Sacrificiul», de la Antena 1, mă ocup de canalul meu de YouTube, de muzică şi de concerte. Luna viitoare voi lansa piesa «100%» cu prietenul Selly. Joc în filmul pe care Liviu Vîrciu îl pregăteşte pentru 2020, dar şi în cel realizat de trupa 5Gang, unde joc un bătrân haios care sparge câteva uşi”
Dorian Popa

Pe ce cheltuie  Dorian Popa banii?
Pe ce cheltuie Dorian Popa banii?

Ce face actorul cu banii?

În ultimul timp, toți banii de la job-uri au intrat în casa mult dorită, dar și în haine, acesta recunoscând de nenumărate ori în interviuri că pasiunea sa cea mai scumpă sunt hainele de bun gust și de brand.

„Mi-am pus balustradă de sticlă şi sper ca în câteva săptămâni să termin casa. Am un proiect amplu la piscină care face parte din gard și este pe colţ. Pentru a economisi spaţiu şi a putea face nişte fântâni din gard, vreau să cadă apa din gard în piscină. La sfârşitul lui octombrie îmi doresc să fie gata”
Dorian Popa