Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va întâmpla pe teren

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va întâmpla pe teren
Serene Williams și Simona Halep, un duel de finală

Două jucătoare de top, Serena William și Simona Halep se vor reîntâlni în sferturile Australian Open 2021. După un joc spectaculos din Optimi, Simona a reușit să se califice. La fel și americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia către Simona este unul războinic.

Serene Williams și Simona Halep, un duel de finală

Fostul număr 1 mondial va juca cu numărul doi mondial WTA, Simona Halep, în sferturile de finală de la Australian Open 2021. Cele două jucătoare nu sunt la prima întâlnire. În toată cariera, Serena William și Simona Halep s-au întâlnit în 11 meciuri direct. Williams a câștigat, în raport cu Simona, nu mai puțin de 23 de turnee de Grand Slam, doar la Wimbledon a câștigat de nu mai puțin de 7 ori. Raportul întâlnirilor dintre cele două, este în favoarea Serenei, cu 9 meciuri câștigate.

Simona Halep a câștigat greu în fața campioanei Openului Francez din 2020, Iga Swiatek. Halep, care încă nu a câștigat Australian Open își propune să facă acest lucru în acest an. Simona a demonstrat că merită locul unde se află acum. Despre Serena specialiștii spun că „Încă mai are unul dintre cele mai bune servici din joc și asta îi oferă întotdeauna o mare șansă.

Halep, cap de serie locul doi, a trebuit să dea dovadă de curaj extraordinar în meciurile de până acum. Sportiva a acuzat și o accidentare la spate. Meciul dintre cele două va fi unul drept de finala Australian Open, dar rămâne să vedem care va fi randamentul Simonei în acest meci.

Serena Williams se declară pregătită pentru sferturi

Serena Williams, ajunsă la 39 de ani, ocupă locul 11-a în clasamentul WTA. Americanca își propune cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră. S-a calificat în sferturi, după ce a învins-o pe bielorusa Sarina Sabalenka cu 6-4, 2-6, 6-4. De fiecare dată meciurile dintre Serena William și Simona Halep au fost spectaculoase și pline de adrenalină. Înainte sferturilor de finală, Serena a comentat despre întâlnire, spunând:

”În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare“, a comentat Serena Williams.

Serena William și Simona Halep s-au confruntat de 11 ori în circuitul profesional. Ultimul meci dinter cele două a fost finala de la Wimbledon, în 2019, când Halep a câștigat cu 6-2, 6-2. În 2019, cele două s-au întâlnit și la Melbourne. Serena William și Simona Halep s-au întâlnit în optimile de finală, iar Serena a câștigat cu 6-1, 4-6, 6-4 atunci. Rămâne să vedem ce se va întâmpla în următoarea întâlnire dintre cele două, și cine va reuși să treacă mai departe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI