Anunțul Simonei Halep după victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor

Anunțul Simonei Halep după victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor
Mesajul Simonei Halep după victoria recenta de la Australian Open

Smona Halep vine cu un anunț după victoria de la Australian Open. Ce le-a împărtășit celebra sportivă fanilor imediat după ce a trecut mai departe în sferturile compatiției?

Vestea Simonei Halep pentru fani după victoria de la Australian Open

Campioana noastră e în sferturi la Melbourne, iar mesajul din cadrul interviului după meciul contra Iga Swiatek arată că cei care abia așteaptă jocul cu Serena nu trebuie să-și facă nicio grijă.

Simona Halep și-a luat revanșa față de jucătoarea care se află în clasamentul WTA pe locul 17. Optimile de la Roland Garros au surprins-o pe tânăra de 19 ani învingătoare, dar nu și azi, la Melbourne, în fața aceleiași adversare.

Victoria a fost una cu adevărat spectaculoasă pentru că a marcat și succesul cu numărul 100 la o competiție majoră. Halep a oferit tuturor o veste deosebită după ce a părăsit terenul – a scăpat de problemele fizice și o va înfrunta fără nicio grijă pe Serena Williams. Confruntarea celor două renumite sportive va avea loc în cursul zilei de marți, 16 februarie, în formă optimă.

„*O să mă bucur foarte mult de acest succes. La Roland Garros nu am fost în meci, astfel că această victorie e cu atât mai importantă. Am servit bine, am progresat la acest capitol. Nu servesc foarte puternic, dar am constanţă, variez mult, reuşesc să găsesc unghiuri bune. *Fizic sunt OK, nu mă pot plânge. Am lucrat mult acasă din punct de vedere fizic. Sunt puţin obosită, dar e normal. Sunt relaxată, concentrată, voi încerca să mă recuperez cât mai bine pentru următorul meci”
Simona Halep (Sursa: Eurosport)

  • Cât de pregătită e Serena pentru confruntare?

„În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare“, a comentat americanca.

Halep vs. Serena – câștiguri pe teren

*2019 (Wimbledon, finala): 6-2, 6-2 Halep
*2019 (Australian Open, optimi): 6-1, 4-6, 6-4 Serena Williams
*2016 (US Open, sferturi): 6-2, 4-6, 6-3 Serena Williams
*2016 (Indian Wells, sferturi): 6-4, 6-3 Serena Williams
*2015 (Cincinnati, finala): 6-3, 7-6 Serena Williams
*2015 (Miami, semifinale): 6-2, 4-6, 7-5 Serena Williams

*2014 (Turneul Campioanelor – finala): 6-3, 6-0 Serena Williams
*2014 (Turneul Campioanelor – grupe): 6-0, 6-2 Halep
*2013 (Cincinnati, sferturi): 6-0, 6-4 Serena Williams
*2013 (Roma, semifinale): 6-3, 6-0 Serena Williams
*2011 (Wimbledon, turul II): 3-6, 6-2, 6-1 Serena Williams

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI