Lista completă cu toți concurenții de la Insula Iubirii, sezonul 5

Lista completă cu toți concurenții de la Insula Iubirii, sezonul 5
Care sunt concurenții Din sezonul 5 de la Insula Iubirii.

Sezonul 5 din Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality show al Antenei 1, pune la încercare relațiile unor noi cupluri. În noul sezon, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au facut încă marele pas, cel al căsătoriei, iși  testează relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. Acțiunea se desfășoară în Thailanda. Insula Iubirii nu este un judecător, iar testul nu este un proces.

Care sunt concurenții sezonului 5, de la Insula Iubirii

Din 1.500 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al cincilea sezon Insula iubirii, au fost alese patru cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate!

Concurenții de la Insula Iubirii, cele 4 cupluri:

  • Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) – sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei.

 

  • Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) – sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

 

  • Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc ”să vadă adevărata față a celuilalt”.

 

  • La Insula Iubirii va fi  și un cuplu neașteptat. În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.
Trei cupluri dintre cele concurente în sezonul 5 de la Insula Iubirii.
Sezonul 5 de la Insula Iubirii și lista concurenților.

Pe Insula Iubirii vor fi 12 ispite,  în sezonul 5.

Șase dintre ispitele din sezonul 5 Insula Iubirii sunt urmatoarele:

  • Nicoleta Dragne sau, Nico de la Insula Iubirii așa cum o știu deja fanii reality show-ului Antena 1 a acceptat rolul de ispită pentru a treia oară.

 

  • Irina Stroia, în vârstă de 23 de ani, este consultant estetic și una dintre cele 12 ispite din sezonul 5 Insula Iubirii.

 

  • Ispita Mircea are 31 de ani şi a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulţi ani, spune că în acest sezon Insula Iubirii va fi mai atent în a-și face datoria de ispită.

 

  • Adrian Savin, cea de-a patra inspită din cele 12 care vor pune la încercare fidelitatea concurenților Insula Iubirii, spune că participarea la show este o lecție de viață pentru el.

 

  • Adrian Demetrian sau Dem, așa cum îi spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa Big Brother. El a avut în trecut o colaborare cu Andreea Bălan, pe piesa „Aparențe”, iar apoi a fost pentru o perioadă plecat în Marea Britanie​.  Spune despre el că are înclinații romantice și este foarte atent la detalii, atunci când vine vorba despre sexul frumos.

 

  • Cea de-a șasea ispită de la Insula Iubirii este un fost concurent, Ionuț Gojman, care, în sezonul 4 și-a pus el însuși la încercare relația cu iubita sa, Mirela.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI