Prezentatorul de la Insula Iubirii are o familie model. Cum s-a pozat Radu Vâlcan alături de Adela Popescu și de copiii săi

Prezentatorul de la Insula Iubirii are o familie model. Cum s-a pozat Radu Vâlcan alături de Adela Popescu și de copiii săi
Radu Vâlcan, fotografie din vacanță alături de cei doi copii

Radu Vâlcan a fost fotografiat într-o ipostează care lasă să se vadă că este un tatic model. Prezentatorul de teleziune este din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare unde creionează fanilor peisaje și emoții din viața sa de familie alături de cei doi copii.

Radu Vâlcan, fotografie de milioane alături de copiii săi

Radu Vâlcan și Adela Popescu reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea publică. Cei doi au acum doi copii, iar pentru că Adela nu a născut de mult, își permit să plece în vacanțe împreună, astfel că timpul le permite. Cei doi sunt fanii experiențelor noi, așa că, la purtător cu băieții lor, colindă lumea în lung și lat pentru amintiri frumoase.

„E frumos să vezi lumea alături de copiii tăi !?❤️”, a fost mesajul moderatorului emisiunii Insula Iubirii din descrierea fotografiei cu acesta și cu Andrei și Alexandru.

Radu Vâlcan, fotografie alături de copii săi, în vacanță
Radu Vâlcan, fotografie alături de copii săi, în vacanță

Fericire împărțită la 4

Radu Vâlcan și Adela Popescu împart acum fericirea la patru. Adela Popecu încă nu a revenit pe micile ecrane după ce a devenit mamă pentru a doua oară, astfel că își mai petrece timpul rămas liber în vacanțe, alături de familia sa. Nu cu mult timp în urmă, actrița a plecat în căutarea amintirilor pentru o viață alături de mama sa, tatăl său, soțul și copiii. De asemenea, și părinții lui Radu au fost prezenți. Radu și Adela aleg să meargă și singuri în diverse vacanțe pentru a se bucura de cel de-al patrulea membru al familiei lor.

„Sunt extraordinar de fericită. A fost greu. Știam că o să fie greu, dar a fost mai greu acum, deși mie mi s-a spus că a doua oară drumul este bătătorit și o să iasă fără probleme. A fost mai greu ca prima oară. Travaliul a fost mai scurt, la jumătate, a fost de 5 ore, dar a fost mult, mult mai greu. Poate unde a fost și mai grăsun, că m-am ospătat bine (…). A avut 3,430 kg și 51 cm. A primit nota 10′, a declarat Adela la Vorbește lumea, după nașterea celui de-al doilea copil, Andrei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI