Insula Iubirii, 22 iulie 2019, LIVE text. Are loc prima despărțire din această ediție. Cine își spune ”adio”

Insula Iubirii, 22 iulie 2019, LIVE text. Are loc prima despărțire

Insula Iubirii, reality-shoul filmat în Thailanda și difuzat de postul de televiziune Antena 1 în fiecare zi de luni, de la ora 20:00, continuă cu un nou episod, pe 22 iulie 2019. Telespectatorii vor asista la prima despărțire din această ediție. Sunteți nerăbdători să aflați cine nu a mai putut să suporte infidelitatea partenerului de viață?

Insula Iubirii, 22 iulie 2019, LIVE text. Are loc prima despărțire

La Insula Iubirii, cuplurile înscrise în concurs trebuie să treacă cu brio peste toate testele puse la cale de producătorii emisiunii cu ajutorul ispitelor. Unii dintre concurenți au mers pe Insulă cu intenția de a-și testa relația și fidelitatea partenerului, dar alții participă doar pentru că își doresc să devină celebri. Iar asta vine cu mai multe costuri.

În ediția de luni, 22 iulie 2019, telespectatorii vor asista la prima despărțire de la Insula Iubirii. Nimeni nu înțelege cum a ajuns acest cuplu la despărțire, după o perioadă în care lucrurile păreau să revină la normal pentru cei doi.

Una dintre ispite va realiza că nu o poate schimba pe concurenta alături de care a început o aventură și va decide că este cazul să nu o mai ispitească pentru a vedea ce reacție are femeia. „Trebuie să terminăm undeva, sper ca acest șoc să schimbe ceva în ea”, va spune ispita la un moment dat. Va fi o decizie grea pentru femeie, care pare că nu este dispusă să schimbe lucruri în viața ei.

Tot în această ediție vom afla mai multe despre cazul bărbatului care și-a propus să se culce cu toate femeile de pe Insulă și a fost luat la rost de ispite, după ce planul său a fost devoalat. Până când concurenții își vor da seama că nu pot fenta Insula va mai trece ceva timp, iar până atunci nu ne putem decât amuza de naivitatea lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI