Lidl România, anunț pentru milioane de clienți. Ce se întâmplă de joi în toate magazinele

Lidl România, anunț pentru milioane de clienți. Ce se întâmplă de joi în toate magazinele
Ce se intampla de joi in magazinele Lidl Romania

Surpriză pentru milioanele de fani Lidl România. Celebrul lanț de supermarketuri a făcut anunțul pe care milioane de clienți îl așteptau. Ofertele preferate ale românilor se întorc. Ce se întâmplă de joi în toate magazinele Lidl România. Grăbește-te să le prinzi și tu.

Ce se întâmplă de joi în toate magazinele Lidl România

Luna februarie 2021 aduce multe surprize românilor, iar fanii Lidl România vor putea beneficia de cea mai tare ofertă la raft. Începând din 11 februarie, Lidl România pune la bătaie cel mai mic preț pentru un produs necesar oricărei gospodării. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, acesta este produsul de care toată lumea are nevoie. Dispozitivul ăsta face furori în mediul online și toți se înghesuie să-l cumpere.

Este vorba despre aspiratorul Roomba, un dispozitiv autonom, dotat cu două funcționalități, cea de aspirare și cea de spălare. Aparatul cu curățare, produs de marca SilverCrest, va avea un preț de 700 de lei. Conform caracteristicilor listate pe site-ul oficial Lidl, după ce face turul casei, aspiratorul revine automat în stația de încărcare, este dotat cu un rezervor pentru apă cu o capacitate de 300 de ml. De asemenea, aspiratorul Roomba are șase moduri de curățare:

  • Auto – curățare în mod aleatoriu
  • Spot – curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă
  • Colțuri – curățare de-a lungul laturilor încăperii
  • Max – Curățare cu putere de aspirare maximă
  • Programare – Curățare cu timp de pornire prestabilit
  • Mod de ștergere – Curățare umedă cu lavetă din microfibră

Cum îți poți face „casa smart” cu produsele de la Lidl

Ce se întâmplă de joi în toate magazinele Lidl România. Pe lângă aspiratorul Roomba, lanțul german de supermarketuri pune la bătaie și alte oferte senzaționale cu prețuri micșorate, pe placul românilor. Te-ai gândit vreodată cum îți poți face casa smart cu ajutorul produselor de la Lidl? Ei bine, acum se poate.

Gigantul retailer pune la bătaie produse de tehnologie avansată de la firma Zigbee, care îți vor face viața mult mai ușoară. Printre ofertele propuse de Lidl se numără dispozitive getaway, prize inteligente și senzori de mișcare, toate cu prețuri reduse. Pentru aceste dispozitive vei fi nevoit să scoți din buzunar între 50 de lei și 120 de lei.

Oficialii de la Lidl România au mai făcut un anunț important. Anumite produse vor dispărea de pe rafturile magazinelor. Este vorba despre alimentele care conțin multă sare și o cantitate considerabilă de zahăr. Potrivit șefilor celebrului lanț de supermarketuri, până în 2025 Lidl România și-a propus să reducă cantitatea de alimente sărate și dulci de la raft cu 20%, pentru sănătatea consumatorilor săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI