Lidia Buble, un pericol pe șosele. S-a dat de gol la TV, ce nu știe să facă la volan

Lidia Buble, un pericol pe șosele. S-a dat de gol la TV, ce nu știe să facă la volan
Lidia Buble, un pericol pe sosele

Lidia Buble a venit azi în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut dezvăluiri de senzație. Aceasta a fost supusă unui test cu semne de circulație, având în vedere că este posesoarea unei mașini de lux.

Lidia Buble, un pericol pe șoșele

Lidia Buble este șoferiță de aproximativ un deceniu, iar în prezent conduce o mașină sport, și anume, un Ford Mustang, iar cel mai ieftin model este de 50.000 de euro, iar modelul poate ajunge și la 75.000 de euro. Aceasta a mărturisit că în cei zece ani de când conduce, a avut doar două evenimente în trafic, dar nu majore, ci s-au soldat cu niște zgârieturi pe mașină. Lidia Buble a spus că conduce cu mare atenție, dar recunoaște că îi place viteza. Însă se consideră un șofer foarte bun. Cu toate acestea, Lidia Buble recunoaște că are probleme cu unele semne de circulație și că i-ar fi frică acum să mai dea examenul pentru permis auto.

”Doua evenimente am avut in trafic, dar nu grave. Conduc cu atentie, dar trebuie sa recunosc ca imi place viteza. Dar sunt un sofer foarte bun. Nu mai semnele, efectiv nu le mai stiu. In ziua de azi e mai simplu cu waze-ul. Daca ar fi sa mai dau examenul de permis, mi-ar fi frica”, a spus Lidia Buble, care a greșit însă la mai toate întrebările testului cu semne de circulație, dat, în direct, de Cove, la ”Vorbește lumea”.

Ce mașină conduce Lidia Buble

De altfel, fotoreporterii impact.ro au surprins-o recent pe blondină în trafic. Acesta purta o bustieră sport, un sacou negru și o pereche de blugi, deși afară ningea ca-n povești. Mai precis, solista era „pregătită” pentru un prânz în oraș. Zgribulită, vedeta s-a îndreptat direct spre restaurant, ieșind fără masca de protecție din automobilul pe care îl conduce acum.

Lidia Buble a vorbit recent pe Instagram și despre relația pe care o are în prezent cu fostul ei iubit, Răzvan Simion. Aceasta spune că îl iubește ca pe un prieten foarte bun.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI