Lidia Buble, relație nouă după despărțirea de Răzvan Simion? Întâlnire secretă cu o vedetă din showbiz

Lidia Buble, relație nouă după despărțirea de Răzvan Simion? Întâlnire secretă cu o vedetă din showbiz
Lidia Buble, intalnire secreta

Lidia Buble se mândrește mult cu noua achiziție, un bolid pe care l-a etalat la recenta plimbare. Automobilul costă cât un apartament în București.

Lidia Buble, relație nouă după despărțirea de Răzvan Simion?

Astfel că vedeta a luat o decizie care i-a surprins pe fani. Nu a ținut cont de vreme și s-a îmbrăcat total nepotrivit temperaturilor de afară. Mașina este un ford Mustang, iar cel mai ieftin model este de 50.000 de euro, însă poate ajunge și la 75.000. Impact.ro a surprins-o pe Lidia Buble purtând o bustieră sport și o pereche de blugi, un sacou negru, deși afară ningea de mama focului.

Mai precis, artista era ”pregătită” pentru un prânz în oraș. Zgribulită de frig, aceasta a mers direct către restaurant, ieșind fără masca de protecție din mașina cea nouă. De asemenea, se zvonește că holurile de la Antena 1 au devenit un soi de ”Din dragoste„ după ce acesta s-ar fi despărțit de bruneta cu care apăruse în nenumărate rânduri. Colegul de platou al lui Dani Oțil ar tenta chiar la inima Ramonei Olaru, de asemenea, despărțită de iubitul ei, Cuza, de la Noaptea Târziu.

Ce a spus Lidia Buble despre Răzvan Simion

Însă povestea dintre Lidia și Răzvan Simion nu a fost uitată. De alfel, artista susținea în urmă cu ceva timp că povestea lor de dragoste s-a transformat într-o prietenie foarte frumoasă.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble pe contul său de Instagram.

„Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat. Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a mai declarat Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI