Lidia Buble, mesaje misterioase în online. Ce se întâmplă cu artista

Lidia Buble, mesaje misterioase în online. Ce se întâmplă cu artista
Lidia Buble încinge spiritele pe rețelele de socializare

Lidia Buble nu ezită să-și surprindă admiratorii cu fiecare ocazie pe care o are. În ultima vreme, se pare că, artista transmite tot mai des mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Lidia Buble, mesaje misterioase în online

Lidia Buble este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Tânăra se bucură de succes, scoate hit după hit și are parte de atenția fanilor pe rețelele de socializare, unde este extrem de activă.

În ultima perioadă, Lidia postează tot mai des mesaje de dor, lăsând ca misterul să graviteze în jurul acestora și trezind totodată, curiozitatea admiratorilor care o urmăresc în online.Mesajele vedetei ar da de bănuit că duce dorul cuiva, și evident fanii se întreaba dacă ar fi vorba despre Răzvan Simion, fostul iubit al artistei.

Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani. Cei doi au ales anul trecut să se despartă, însă au făcut-o în cel mai elegant mod cu putința. În continuare între cei doi exista o relație profesională, dupa cum anunța chiar Răzvan la momentul despărtirii de iubita lui. Răzvan este managerul artistei, el se ocupa în continuare de proiectele muzicale ale blondinei.

Recent, Lidia Buble a postat, din nou, un mesaj cu subînțeles, după ce în urmă cu câteva zile făcea același lucru. De această dată, mesajul ei pare și mai trist decât precedentul.

”Ce mică e lumea/ Ce mică e lumea fără tine și tot Universul cu tine”,a scris Lidia Buble pe InstaStory.

Cui i se adresează mesajele Lidiei Buble?

După despărtirea de Răzvan Simion, care a avut loc in luna mai a anului trecut, blondina părea mai libera si dezinvolta ca niciodată. Artista susținea că nu suferă, și conform mesajului postat de Răzvan la vremea respectivă, se pare ca ea a fost cea care a vrut ca relația lor să se încheie.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.”, scria la vremea aceea Răzvan pe contul sau de socializare.

Pe de cealaltă parte, blondina se declara mulțumită de viața ei si alegerile pe care le-a făcut, declarând ca nu ar schimba nimic din ceea ce a trăit.

”Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete. Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană”, a declarat Lidia conform avantaje.ro.