Lidia Buble, mesaj ciudat către Răzvan Simion. Vrea să se împace cu vedeta de la Antena 1?!

Lidia Buble, mesaj ciudat către Răzvan Simion. Vrea să se împace cu vedeta de la Antena 1?!
Vrea Lidia Buble să se împace cu Răzvan Simion?

Au trecut câteva luni când s-au despărțit, iar Lidia Buble a început să dea semne precum că îi lipsește Răzvan Simion. El a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare ruptura dintre cei doi.

Lidia Buble, mesaj ciudat către Răzvan Simion

Cel mai probabil Lidia a devenit recent nostalgică. Artista a postat un videoclip de al ei pe rețelele de socializare, în care personajul principal este chiar Răzvan.

Pe Instagram, Lidia Buble a mărturisit că videoclipul menționat mai sus este cel mai frumos pe care l-a filmat vreodată. Totodată, în postarea sa l-a etichetat și pe fostul iubit, Răzvan, semn că nu o deranjează ca și el să se întoarcă cu gândul în acea perioadă din relația lor.

”Cel mai greu dar și cel mai frumos videoclip”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața din punct de vedere sentimental

În ultima perioadă, Lidia Buble a negat toate zvonurile legate de o nouă relație amoroasă. Chiar dacă a fost vorba de solistul trupei ”Vunk”, Cornel Ilie alături de care a lansat o piesă extrem de romantică, sau fratele cântăreței Elena Gheorghe, Costin, cântăreața a susținut că singura relație care îi leagă este doar una de prietenie.

De asemenea, nici Răzvan Simion nu s-a afișat cu nimeni în mod oficial. Cu toate că au existat unele zvonuri legate de faptul că ”matinalul” ar avea pe cineva, însă nimic nu s-a concretizat, potrivit Cancan.ro.

Lidia Buble, mărturisiri despre Răzvan Simion

Lidia Buble și-a provocat de curând fanii pe Instagram să îi pună diverse întrebări. Printre întrebările acestora s-a aflat bineînțeles și cea legată de relația pe care o are acum cântăreața cu Răzvan Simion.

Răspunsul frumoasei artiste n-a întârziat să apară. Ea le-a mărturisit fanilor că se află în relații bune cu fostul ei iubit, mai ales că cei doi colaborează în continuare, în plan profesional.

„Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a fost răspunsul Lidiei Buble.

Presupusa relație cu Cornel Ilie

Despre presupusa relație cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie, Lidia Buble a clarificat situația și a declarat că între ei este o relație strict profesională, iar singurul lucru care îi leagă este noua piesă pe care au lansat-o împreună.

Celebra cântăreață este în permanență conectată cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Lidia Buble este foarte deschisă și nu se sfiește să abordeze orice temă, inclusiv pe cele legate de Răzvan Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI