Ce a putut spune Lidia Buble despre Răzvan Simion. Fanii ei au avut dreptate, de fapt

Ce a putut spune Lidia Buble despre Răzvan Simion. Fanii ei au avut dreptate, de fapt

Ce a postat pe rețelele de socializare Lidia Buble a stârnit curiozitatea fanilor. Admiratorii artistei au rămas muți de uimire. Ce a vrut sa spună vedeta și cui i-a adresat mesajul.

După ce s-a despărțit de prezentatorul Răzvan Simion, de mai bine de zece luni, Lidia Buble a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care i-a uimit pe toți fanii artistei.

Lidia Buble este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde îsi ține mereu la curent admiratorii cu tot ce apare nou în viața ei. Recent, blonda a postat un mesaj subtil care a ridicat întrebări în rândul fanilor săi. Urmăritorii vedetei s-au întrebat dacă cumva mesajul era destinat fostului ei iubit, Razvan Simion, cu care cântăreața a avut o relație de aproximativ cinci ani.

După despărțire, Lidia părea că s-a eliberat, era mai exuberantă ca niciodată și a devenit mult mai excentrică. Nu a arătat nicio clipă că ar suferi în urma despărțirii, însă, prin postările pe care le pune în ultima vreme pe conturile sale de socializare fanii s-ar păre ca dorește să transmita un mesaj cuiva. Sa fie acesta Răzvan Simion, s-au întrebat admiratorii vedetei.

Recent, fosta iubită a prezentatorului a postat un mesaj surprinzător, mai exact un citat de dor. Inscripționat pe o cană, blondina se întreba ce s-ar întâmpla dacă s-a îmbrăca pentru totdeauna în pielea persoanei iubite. Aceste cuvinte a ridicat numeroase întrebări.

”Ce s-ar întâmpla? Ce s-ar întâmpla dacă m-aș îmbrăca în pielea ta? Aș fi pentru totdeauna al tău? Ce?”, se arată în mesajul postat de Lidia Buble pe contul de Instagram.

Lidia Buble, mesaj cu subînțeles

În urmă cu câteva zile, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizată pe rețelele de socializare, Lidia Buble a recunoscut că încă îl mai iubește pe bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani, nimeni altul decât Răzvan Simion. Cântăreața a ținut să precizeze că între ei nu ar mai fi vorba despre iubirea care îți provoacă fluturi în stomac, ci despre una transformată într-un final în prietenie. Răzvan Simion este în continuare managerul vedetei și, conform declarațiilor ei, persoana care o susține necondiționat în cariera sa muzicală.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a mai spus Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit anul trecut în luna mai, în cel mai frumos mod cu putință, după o relație de aproximativ cinci ani. Cel care a anunțat separarea a fost chiar Răzvan, pe contul său de Instagram. Atunci, prezentatorul TV a postat un mesaj extrem de emoționant, anuntând faptul că, deși se despart, cei doi vor continua relația profesională.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI