Lidia Buble l-a lăsat fără cuvinte și pe Cătălin Botezatu. Cum a apărut cântăreața în fața fanilor

Lidia Buble l-a lăsat fără cuvinte și pe Cătălin Botezatu. Cum a apărut cântăreața în fața fanilor
Lidia Buble l-a lasat fara cuvinte si pe Catalin Botezatu. Cum a aparut cantareata in fata fanilor

Lidia Buble pare să fi-l cucerit pe Cătălin Botezatu cu frumusețea, șarmul și aparițiile ei de pe Instagram. Ce compliment i-a făcut celebrul creator de modă pe rețelele sociale. Toată lumea a fost de acord cu el.

Cum l-a impresionat Lidia Buble pe Cătălin Botezatu

Face ea ce face și ajunge mereu în centrul atenției. Lidia Buble este o femeie frumoasă și inteligentă, perfect conștientă de atuurile fizice care o reprezintă și pe care le folosește, după bunul plac, pentru a pune pe jar inimile tuturor reprezentanților sexului puternic din România.

Faimoasa artistă este una dintre cele mai populare, apreciate și talentate voci din muzica românească, iar sinceritatea, simțul dezvoltat al umorului și carisma au ajutat-o să câștige, de-a lungul anilor, simpatia și admirația a milioane de români din toate colțurile țării.

Concurenta de la Asia Express adoră să pozeze pe Instagram, acolo unde-și ține admiratorii la curent cu aproape tot ce i se întâmplă. Ipostazele în care este surprinsă focoasa blondină aprind imaginația tuturor bărbaților.

După fotografia din dormitor, în care apare aproape dezbrăcată pe pat, acoperită fiind doar de un prosop alb, Lidia Buble a dat din nou lovitura pe Instagram.

Artista s-a pozat în oglindă, îmbrăcată în negru, stând cu picioarele încrucișate pe scaunul din fața dressingului. Apoi a urcat o serie de fotografii incendiare, inclusiv una din baie, în care apare acoperită doar de un prosop.

Ce-i frumos și lui Dumezeu îi place, spune o vorbă, iar primul care a complimentat-o pe solistă a fost chiar Cătălin Botezatu.

„Offfff! So sexy!!!😍❤️❤️❤️❤️❤️”, a fost comentariul scris de celebrul designer în dreptul fotografiilor distribuite de Lidia Buble pe rețelele sociale.

Lidia Buble are un nou iubit misterios

Deși a fost dintotdeauna o fire discretă în ceea ce privește viața ei personală, Lidia Buble le-a dat câteva indicii fanilor săi din mediul online, dându-le de înțeles că a redescoperit iubirea. Deși nu a dezvăluit identitatea noului ei iubit, se pare că relația dintre cei doi ar fi una destul de serioasă.

Recent, Lidia Buble și noul ei partener au fost plecați în vacanță, acolo unde s-au bucurat de timp de calitate în doi. Mai mult de atât, frumoasa blondină a făcut furori pe Instagram când s-a pozat cu o superbă bijuterie pe degetul inelar de la mâna stângă.

Fanii au presupus că inelul cu diamant ar fi fost un cadou de la bărbatul care i-a readus iubirea în suflet, din moment ce Lidia a desenat două inimioare în dreptul obiectului prețios.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI