Lidia Buble i-a înnebunit pe fani. Cum a apărut în fața fanilor, chiar din patul ei

Lidia Buble i-a înnebunit pe fani. Cum a apărut în fața fanilor, chiar din patul ei
Lidia Buble i-a innebunit pe fani

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble este una dintre cele mai seducătoare și curtate cântărețe din showbizul românesc. Focoasa blondină și-a pus fanii pe jar cu cele mai recente imagini. Cum a apărut în fața fanilor, aproape dezbrăcată în pat.

Lidia Buble s-a fotografiat dezbrăcată, în pat

Lidia Buble face ce face și ajunge mereu în centrul atenției. Focoasa artistă a aprins imaginația admiratorilor săi de pe rețelele sociale cu cele mai recente imagini postaste în mediul online. Frumoasă, carismatică, seducătoare, fosta iubită a lui Răzvan Simion știe cum să atragă privirile tuturor domnilor fără a depune prea mult efort.

Concurenta de la Asia Express este o femeie puternică, încrezătoare în sine, care se simte extrem de bine în pielea ei, lucru pe care l-a dovedit în nenumărate rânduri. Lidia Buble este lipsită de inhibiții și nu se sfiește în a poza în cele mai fierbinți ipostaze.

Recent, artista a distribuit, pe contul său de Instagram, o fotografie din dormitor în care blondina stă pe pat, acoperită fiind numai de un prosop alb.

Imaginația inernauților a depășit noi granițe, iar cei mai mulți dintre ei se întreabă cine o fi noul iubit al Lidie Buble, cel pentru care ochii artistei ar fi, acum, plini de iubire.

Lidia Buble iubește din nou după despărțirea de Răzvan Simion. Cu toate că există un bărbat special în viața ei, așa cum solista a dat de înțeles în ultimele săptămâni prin postările de pe InstaStories, vedeta nu i-a dezvăluit numele sau chipul, semn că dorește să-și păstreze noua relație departe de ochii celor curioși.

Lidia Buble s-a pozat cu un inel pe degetul inelar

Acum câteva zile, frumoasa blondină și-a pus, din nou, pe jar urmăritorii de pe rețelele de socializare când s-a pozat cu o superbă bijuterie cu diamant, care-i împodobea degetul inelar de la mâna stângă.

Ceea ce i-a făcut pe internauți să creadă că obiectul prețios ar fi fost un cadou de la noul ei iubit a fost faptul că artista a desenat două inimi în dreptul inelului.

Deși nu a făcut, până acum, declarații oficiale care să confirme că este sau nu într-o nouă relație, cert este că fanii Lidiei Buble se bucură de faptul că blondina pare cu adevărat fericită. După separarea de Răzvan Simion, cântăreața a declarat că încă-l mai iubește pe fostul iubit, dar într-un alt mod, sentimentele transformându-se.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori.

Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc.

Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, spunea Lidia Buble, la puțin timp după despărțirea de matinalul de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI